Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δημήτρης Λαγός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας με τον συνδυασμό «Η επόμενη μέρα όλοι μαζί» και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Ν. Γεωργακό.



Δημήτρης Λαγός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας με τον συνδυασμό «η επόμενη μέρα όλοι μαζί» και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Ν. Γεωργακό.

Γεννήθηκα και ζω στο Στείρι. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απόφοιτος Κ.Α.ΤΕ.Ε. μηχανικός Ηλεκτρονικός. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Δασαρχείο Λιβαδειάς.

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Διστόμου και ταμίας του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Στειρίου.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Στειρίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Διστόμου, Γ. Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Στειρίου, ταμίας του Γ.Π. Συνεταιρισμού Στειρίου και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου "Αλληλεγγύη" των εργαζομένων στις εργολαβίες στο Αλουμίνιο της Ελλάδος. Το 2010 ήμουν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα περιφέρειας Στερεάς». 

Συμμετέχω στο θεατρικό και χορευτικό τμήμα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου, στο Xορωδιακό Σύλλογο Στειρίου «Η Στείριδα», στη θεατρική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» και έχω συνδιοργανώσει και συμμετάσχει στις εκδηλώσεις «Στείρι- Πολιτιστικός Αύγουστος» επί σειρά ετών.

Είμαι χρήστης στην Ελληνική Βικιπαίδεια και στον Βοιωτικό Κόσμο

Φίλες και φίλοι συντοπίτες,

Με πολλούς από σας γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, αφού ο τόπος μας είναι μικρός και οι περισσότεροι γνωρίζουμε την πορεία των συμπολιτών μας. Για όσα συλλογικά και ομαδικά έχω προσπαθήσει να κάνω όλα αυτά τα χρόνια και τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών, θα κρίνετε εσείς. 

Αυτή τη φορά, συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές θέλοντας όχι μόνο να εκπροσωπήσω το χωριό μου στον διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο, όπως το υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά και για να δώσω μια μάχη για ένα διαφορετικό περιεχόμενο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία, τόσο σπουδαιότερος είναι ο ρόλος του Δήμου. Ένας ρόλος που ξεκινάει από την κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών για να οργανώσουν την ζωή τους, να σταθούν με αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους, να βρουν νέες διεξόδους.

Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί πολλή δύναμη και καθημερινός αγώνας. Θα χρειαστεί διαφάνεια, νοικοκύρεμα και σωστή αξιοποίηση των πόρων του Δήμου, διεκδίκηση για να βελτιωθεί το περιβάλλον, οι συνθήκες της ζωής μας, να τονωθούν εναλλακτικές οικονομικές δραστηριότητες. 



Κάθε ένας από τους οικισμούς του Δήμου μας έχει ένα δικό του χαρακτήρα. Στο χέρι μας είναι να παλέψουμε για να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του κάθε χωριού για λογαριασμό και των άλλων. Να αναπτύξουμε κοινές δράσεις στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την μεταποίηση. Να κερδίσουμε ο ένας από τον άλλον. Να αγωνιστούμε μαζί.

7 σχόλια:

  1. κ Δημήτρη καλή σας επιτυχια ,είναι όντως ένα πρόβλημα η "Ομόνοια "όλων ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που ενδιαφερονται για τα κοινά προβλήματα της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο παιδι...αλλα λιγο . Συριζα και αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12 Μαΐου 2014 - 9:07 π.μ._ ενώ οι άλλοι υποψήφιοι που συμμετέχουν στα άλλους ανεξάρτητους- πολυσυλλεκτικούς συνδυασμούς (νδ πασοκ κλπ) είναι κανονικοί άνθρωποι.....με πολλά προσόντα και με πολύ μεγάλη προσφορά στα τεκταινόμενα των χωριών τους;
      Χρειάζεται μεγάλη δύναμη ψυχής για να αναγνωρίσεις ότι κάποια ή κάποιος είναι καλύτερος από σένα!

      Διαγραφή
  3. φιλε εχεις δικιο αλλα αυτα να τα πεις στον εαυτο σου και στον φιλο μου τον Λαγο που ο συνδυασμος του θεωρει πως μονο αυτοι εχουν το δικαιωμα αυτο.
    θα τα πουμε αναλυτικα αυτα μετα τις εκλογες.
    Ξερει τι λεω ο κατα τα αλλα φιλος μου κυριος Λαγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί έχει άδικο... κοίτα ..... ρώτα ...άκουσε....βγάλε συμπέρασμα από τους συνδυασμούς. Η αληθεια πονά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 Μαΐου 2014 - 6:55 μ.μ. αφού είναι φίλος σου όπως μας γράφεις γιατί δεν του τα λες πρόσωπο με πρόσωπο;τι σόι φίλος είσαι ...................και τον κρίνεις ΚΑΙ ανώνυμα;

      Διαγραφή
  5. 15 Μαΐου 2014 - 6:55 μ.μ.

    Για τη συνεχή αποτυχία των εκλεγμένων από εμάς ατόμων να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του ρόλου τους.


    Για την κομματοκρατούμενη και πελατειακή αυτοδιοίκηση των περασμένων εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.