Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοι -ες φιλοι-ες



Τον τελευταιο καιρο κι ενω ακομη δεν εχουμε μπει στη προεκλογικη περιοδο ακομη αρχισαν τα σχολια(ανωνυμα σχεδον παντα) για το ποιοι θα ναι υποψηφιοι Δημαρχοι.Πολλα εξ αυτων αναφερονται στο προσωπο μου και καλλιεργουν κι ευφανταστα σεναρια για συζητησεις,προτασεις κλπ..Ειναι βεβαιως η γνωστη καραμελα που αναμασαται ολα τα χρονια αυτα οτι ο Γιαννελος βοηθησε κοσμο,βοηθησε συλλογους εκανε τουτο εκανε εκεινο γιατι η φιλοδοξια του ειναι η καρεκλα του Δημαρχου,λες και μου λειψαν οι καρεκλες.                               

Οπως ειχα πει και στις προηγουμενες εκλογες βασικη μου αρχη και πεποιθηση ειναι οτι ο Δημαρχος πρεπει να μενει στα χωρια μας ωστε να ειναι κοντα στα προβληματα με καθημερινη παρουσια.Βεβαιως οταν τα ελεγα αυτα δεν φανταζομουν οτι θα ρχοταν μια μερα που εμεις οι *αθηναιοι οπως μας αποκαλουν καποιοι υπερπατριωτες*θα μασταν συχνοτερα στην αγορα ,κοντα στους απλους ανθρωπους και στους συλλογους απο καποιους αορατους εκλεγμενους                                          

.Παρ ολα αυτα το πιστευω μου παραμενει ιδιο αρα ΔΕΝ θα μπορουσα να μαι υποψηφιος Δημαρχος παρ οτι πολλοι συμπατριωτες μου(και το κυριωτερο απ ολα τα κομματα) μου το προτειναν τον τελευταιο καιρο,αφου οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις με κρατουν μακρια.

Ελαβα κι εγω γνωση της εμμεσης ανοιχτης προσκλησης του νυν Δημαρχου
για ενωτικο ψηφοδελτιο κλπ κλπ.Αφου απευθυνεται σε ολους τους Δημοτικους Συμβουλους αρα και σε μενα θελω να τονισω κατηγορηματικα οτι δεν μπορω να στηριξω μια τετοια πρωτοβουλια διοτι 3 χρονια τωρα οι πρακτικες μονο ενοτητα και συμπνοια δεν εδειξαν.


Η παρουσα Δημοτικη αρχη(για την εκλογη της οποιας δυστυχως συνεβαλα κι εγω)  απετυχε αφου δεν τηρησαμε τιποτα απ οσα υποσχεθηκαμε αλλα αφησαμε να διοικειται ο τοπος απο παρακεντρα εξουσιας που υποκατετησαν τους εκλεγμενους κι αναγκασαν οσους θελαν να προσφερουν να παραιτηθουν κι εδω δεν εννοω μονο εμενα αλλα θυμιζω και την επιτροπη του Λαογραφικου Μουσειου ενω και καποιοι αλλοι εκλεγμενοι συμβουλοι με διαθεση για προσφορα απογοητευθηκαν και εξαφανισθηκαν..

Oσοι με γνωριζετε ξερετε την παθολογικη αγαπη μου για τον τοπο μου που πολλες φορες εχει αποβει και σε βαρος αλλων τομεων της ζωης μου.Αυτη κανεις δεν μπορει να μου τη στερησει οπως φυσικα και το δικαιωμα να εχω αποψη για τα τεκταινομενα.

Δηλωνω λοιπον ευθαρσως οτι στηριζω οιαδηποτε προσπαθεια που θα κινειται με αξονα την βελτιωση του τοπου μας και δεν θα εχει συνισταμενες τα προσωπικα οφελη,μισθους κι εμπαθειες.Δεν μ ενδιαφερει αν θα ναι Αραχωβιτης η απο αλλο χωριο και το λεω εγω που πολεμησα σκληροτερα απο τον καθενα καποια πραγματα που μ ενοχλησαν στη γεννεση του Καλλικρατη.

Η αγαπη για τον τοπο του καθενος δεν μετριεται απο την αστυνομικη ταυτοτητα αλλα απο τη θεληση για προσφορα.

Μεγαλωσα στ Ασπρα Σπιτια,γνωρισα την Αντικυρα,,εσχατως γνωρισα -εστω κι αργα-το Διστομο και το Στειρι αλλα βεβαια ειμαι Αραχωβιτης .Τωρα πια ομως ειμαστε ολοι μαζι

Ο Δημος μπορει να επιβιωσει γιατι το οφειλουμε στις γεννιες που ερχονται

Επ ευκαιρια ευχαριστω οσους σε δυο εκλογικες αναμετρησεις με ανεδειξαν πρωτο συμβουλο.Θελω να ξερουν οτι δεν τους προδωσα.Αυτα που υποσχεθηκα τα παλεψα αλλα δεν τα καταφερα,το γιατι το αφηνω στην κριση σας.

Ευχομαι καλη επιτυχια σε οποιους ειναι υποψηφιοι δημαρχοι κι ελπιζω να βρεθει μια συνεναιτικη λυση προς το καλο ολων μας,μια λυση χωρις κομματικες παρωπιδες με οραμα για τον τοπο και υποσχομαι να βοηθησω ως απλος στρατιωτης.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΓ.Καποιοι προσπαθουν να εμπλεξουν την ενασχοληση μου με τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ με τα δημοτικα και μαλιστα ο συλλογος το πληρωσε αυτο αφου 3 χρονια τωρα ειναι σε καραντινα απο την δημοτικη αρχη χωρις καμμια ενισχυση.
Θα τους παρακαλεσω ν αφησουν απ εξω την ομαδα.Ολοι εχουμε τις *αρρωστιες μας*,αλλοι το κυνηγι αλλοι εκδρομες,αλλοι..αλλοι...Εμεις;, μια παρεα, εχουμε την ομαδα του χωριου μας και μαλιστα ειναι πολυ ακριβο χομπυ σας διαβεβαιω.Αφηστε λοιπον την ομαδα εξω απο αυτα..

33 σχόλια:

  1. Ξεπεσμένος όμως .και με παραπληροφόρηση , η περίφημη επιτροπή του Λαογραφικου δεν ήταν εκλεγμένη ,και όπως φάνηκε δεν ηταν αναντικατάστατη .αφου το αποτέλεσμα της νέας επιτροπής το αποδεικνύει !,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.........
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΠ ΤΟΥ Δ.Α.Α ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ (ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΕ,ΔΕ) ;; ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η περιφημη επιτροπη του λαογραφικου που γραφεις κυρα μου(λες και δεν ξερουμε ποια εισαι) αποτελειτο απο ευπατριδηδες αραχωβιτες σαν τον προεδρο οχι σαν τον αδελφο σου τον βουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ , ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΟΓΚΣ < ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ > ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΒΛΟΓΚΣ. ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ . ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ . ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙΤΟΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΛΗΘΕΝΤΕΣ . ΓΙΑΤΙ ; ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ . Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ! Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΗΘΟΣ , ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε ντελαλη την αποζημιωση μου ως συμβουλος μια-δυο φορες που την πηρα γιατι απο τοτε την αγνοω την εδωσα αμεσως στην τοτε επιτροπη του λαογραφικου μουσειου.δεν παραιτηθηκα γιαι με βγαλαν 600 ανθρωποι οχι εσυ!!σ ενα εχεις δικιο!!!!ελειψα οντως αδικαιολογητα απο τα τελευταια συμβουλια αφου ουτε απαντησεις παιρναμε ουτε γινοταν κατι.μην εκτιθεσαι αλλου αυτα για αποζημιωσεις,ξερεις σε ποιους.Παρ οτι ερχομουν απο αθηνα τα 7 χρονια που ασχολουμουν με τα δημοτικα ελειψα πολυ λιγοτερες φορες απ οσο ελειψαν αυτοι που μαλλον υποστηριζεις.με πατριωτικους χαιρετισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιεικως απαραδεκτη δικαιολογια απουσιας απο τα συμβουλια "ελειψα οντως αδικαιολογητα απο τα τελευταια συμβουλια αφου ουτε απαντησεις παιρναμε ουτε γινοταν κατι"

      Διαγραφή
    2. δηλαδη αυτοι οι 600 ανθρωποι εγκρινουν την αποχη απο τα συμβουλια;;ωραια δικαιολογια! κριμα

      Διαγραφή
  7. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Κ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΟΙ 600 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ , ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ . ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ : ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 600 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 600 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ . ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ....ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι που ηταν παροντες στα συμβουλια συμμετειχαν επειδη ηθελαν να βοηθησουν πραγματικα τον τοπο που αγαπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος επερνε τις αποφασεις το μαθαμε πλεον,ειναι γνωστο!!!!
      Ο Οικονομακης ,ο Μπεζεντες που πηγαν ολοι αυτοι που αγαπουν τον τοπο?
      Γιατι δεν παραιτηθηκαν επισημα παρα τη κανουν απο πισω?
      Νομιζετε κυριοι οτι τα χαψαμε τοσα χρονια????? Ενα θα σας πω:O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      Διαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ , ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕς ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΕΠΙΡΟΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ? ΟΧΙ !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αραχωβιτη (πανο) να το γραψεις αναλυτικα χωρις υποννοουμενα. ντομπρα πραματα, η φορας παντελονια η φουστανια. αποφασισε.

      Διαγραφή
  11. MAYΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΜΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ? ΕΔΩ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΖΑΚΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αραχωβιτη (πανο) σε προκαλω να βγαλεις τα φουστανια που φορας και να τα γραψεις ολα αλλιως αη τραβα ψησε το φαγητο σου και μην τα κανεις αλλο μπάχαλο.

      Διαγραφή
  13. φωτια στο δημοτικο σκηνικο11 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:55 μ.μ.

    και νατος παλι ο προεδρος που εμφανιζεται σαν αρχοντας!!! φωτια στο δημοτικο σκηνικο!!!!! ψηνεται υποψηφιοτητα δια χειρος βαγγελιως που βγαζει με δυσκολια βεβαια δημαρχο αλλα και προεδρο δημοτικου συμβουλιου τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!
    λεπτομερειες??? την κυριακη τον βραδυ θα τα μαθετε ολα! παντως ο παραλιακος γιατρος που αυτοπροταθηκε καλυτερα να παει για μπανια παρα για δημαρχος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο γιατρος της παραλιας μολις του πουν οχι θα κανει ενα φουπ και θα πει απεναντι που του του χουν ταξει μεγαλεια απο καιρο.2 βγαζει η αντικυρα με το νεο νομο.συνδικαλας και γιατρος τα χουν βρει με κουμπαρο το καστελλο ριζο.αρα η αντικυρα θα παει καλα.το στειρι μισο μισο οπως παντα μπερδεμενοι.το διστομο δεν το χανε για να το χασουνε.κι εδω αρχιζει το πανηγυρι οχι το πανηγυρακι.στη ραχωβα τι γινεται.οι 600 ψηφοι του προεδρου ειναι το ενα τριτο παρα κατι και καποιοι δημοτικοι συμβουλοι που ακουγονται σαν υποψηφιοι του πτεραρχου δεν θελουν να κοντραρουν τον τεως.μυλος η υποθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ορεινός Περιπατητής11 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:50 μ.μ.

    Κε Γιαννέλο προσέξτε γιατί κάποιοι σας ζηλεύουν και δρουν απρόβλεπτα. Πρόσωπα πέρα από κάθε υποψία. Διακρίνω την αδικία και είναι κρίμα. Όσοι δεν ψηφίζουμε στην εκλογική σας περιφέρεια αλλά κάπως γνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά της, έχουμε αντικειμενική κρίση για πρόσωπα και καταστάσεις επειδή δεν έχουμε συμφέροντα στον τόπο που τόσο αγαπάτε. Καλή σας συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ -ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ- ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψέματα τα χρήματα ποτέ δεν τα έδωσες για το μουσείο .Λες ψέματα δεν έδωσες ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ .ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΙΞΕΙΣ ΣΤΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ!!!ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Αυτό κι αν είναι είδηση
    δεν είναι ειρωνία​​​​​
    Αχός βαρύς συντάραξε ​​​​​
    όλη την κοινωνία​

    Ο Στάθης στέλνει επιστολή
    και ευθαρσώς δηλώνει
    δεν θα ΄ναι υποψήφιος
    μας έχωσε το χιόνι

    Τα ίδια Παντελάκη μου
    τα ίδια Παντελή μου
    απ΄την πολύ φαγούρα μου
    έγδαρα το πουλί μου

    Δηλώνει ο ίδιος ‘’άρρωστος’’
    τρελλός για Παρνασσάρα
    να ξεφτυλίσει βάλθηκε
    το Γιάννη Πατσαντάρα

    Ο Πτέραρχος ατάραχος
    γελά με τα ποντίκια
    γιατί έχει άσσους και σπαθιά
    στα δυό του τα μανίκια

    Αν έχεις κότσια πρόεδρε
    εσύ και άλλοι δέκα
    κάντε μια προσπάθεια
    για Δήμαρχο Μπερδέκα

    Καθίστε κάτω τα μυαλά
    με του ψηλού τα πλάνα
    να φτιάξετε το Δήμο μας
    απέραντη αλάνα

    Ξέρω πως παίζεις κ΄ χαρτιά
    σ΄αρέσει και το σκάκι
    πιάστε από σήμερα δουλειά
    γκρεμίστε το Σφαλάκι

    Φιέστες, λουλούδια κ΄ χορούς
    ξέρεις μόνο να στήνεις
    και τους συνεργάτες σου
    στα μούτρα να τους φτύνεις

    Πούλησες το Λεόντιο
    πούλησες και το Γιάννη
    τους ψηφοφόρους σου δειλέ
    και βγήκες για σεργιάνι

    Ετίμησες τους χορηγούς
    της Βάσως το μπαμπάκα
    που τον ξετρύπωσες ωρέ
    έχεις μεγάλη πλάκα

    Οι σύμβουλοι σ΄εκλέξανε
    πρόεδρο με σφραγίδα
    αλλά το παρεξήγησες
    και τόκανες κερκίδα

    Κατέβα υποψήφιος
    και κάνε μας τη χάρη
    έργα, μελέτες βγάλε μας
    από το άδειο το αμπάρι

    Εργολαβάρα έμπειρο
    καλότεχνο λιγάκι
    έχει η Δημαρχία μας
    απ΄τον Καραισκάκη

    Πλατείες δρόμους κ΄ στενά
    στρώσε με τον Κουτσούμπα
    δεν το κατάλαβες γιατί
    σε λένε κωλοτούμπα;

    Τελειώσανε τα ψέμματα
    τα λόγια τα μεγάλα
    κάτσε στη Βλαχοπουτανιά
    μαζι με τον Κεφάλα

    Αυτά για τώρα φίλε μου
    θα μάθεις όμως κι άλλα
    είναι σκληρό κι αδίσταχτο
    το μπλόγκ του Συνδικάλα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προεδρε η η κυρια γυρισε κι αρχισε τον προεκλογικο αγωνα του αδελφου της η ο τριμισθος αρχισε να χανει το εδαφος κατω απο τα παδια του.καλως να ελθουν ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΝ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σταθη σε παρακαλουμε μην μας το κανεις αυτο ασχολησου με την Δημαρχεια , ποιος θα παραιτηθει μετα απο ενα χρονο να εχουμε και εμεις να γραφουμε στα blogs και να γελαμε. Σε παρακαλω ρε Σταθακο μην μας αφηνεις μονους μας τι θα κανουμε εμεις χωρις εσενα τι θα απογινει ο Δημος μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γιατι καποιοι εχετε τετοια εμπαθεια με τον εν λογω αιρετο; οποτε διαβαζω κατι για αυτον τον ανθρωπο ακολουθει καταιγιδα κατηγοριων προσβολων κ γενικοτερα τιποτενιας συμπεριφορας. εδω κ στον τσοπανη αυτο γινεται. ετσι γινοταν κ σε κεινο του καραφλα που ηδονιζοταν οποτε εβγαζε κουτσομπολια και κατηγοριες. δεν καταλαβαινετε οτι η συμπεριφορα σας προσβαλλει τον τοπο σας; οκ, θελετε να του τα χωσετε, το καταλαβαινω. παρτε τον τηλεφωνο, βρειτε τον προσωπο με προσωπο και πειτε τα. εδω ειναι τοπος υγειους ανταλλαγης αποψεων οχι καφενειο της κυρα Κατινας της γειτονιας ουτε γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ Ε. Αλήθεια πες μας κ τι τα έκαναν αγοράστηκε κάτι προς τιμήν σου?
    Άντε ρε ψεύτη ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΣΟΝ ΡΕΜΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειχα προειδοποιησει φιλε νεα της στερεας οτι η αφιλτραριστη δημοσιευση σχολιων επιτρεπει σε καθε λαμογιο(συγγνωμη για την εκφραση) να βριζει ανωνυμα και να σπιλωνει.κι αν εγω το χω συνηθισει αφου επελεξα να μαι δημοσιο προσωπο ,αλλωστε ειναι φως φαναρι ποιοι κρυβονται απο πισω δεν φταινε σε τιποτα ανθρωποι που δεν εχουν δωσει δικαιωμα να σπιλωνονται απο τα εμμισθα ανωνυμα ποντικια.κανω εκκληση να σταματησεις να δημοσιευεις ανωνυμα σχολια θετικα η αρνητικα διοτι ερχονται εκλογες και θα γινει αρενα.εγω οτι εχω να το πω το λεω με το ονομα μου.τελευταια φορα που συμμετεχω σ αυτο το διαλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 600 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΣΤΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.