Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Απάντηση από τα Νέα Στερεάς σε κάποιους σχολιαστές του ...

Συνήθως δεν σχολιάζω τις αναρτήσεις μου και δέχομαι ελέυθερα προς δημοσίευση τα σχόλια των αναγνωστών μου. Στην χθεσινοβραδυνή μου  ΑΝΑΡΤΗΣΗ όμως , κάποιοι σχολιαστές, βιάστηκαν να με χαρακτηρίσουν ως Χρυσαυγίτη (που ίσως και να είμαι) αλλά με σκοπό να μου προσάψουν την κατηγορία ότι μεταφέρω πλαστές ειδήσεις.
Δυστυχώς όμως γι αυτούς, δεν πρόλαβε να περάσει ούτε καν ένα δίωρο και τα γεγονότα στην Αθήνα ήρθαν για να τους διαψεύσουν. Πιο συγκεκριμένα  η ανάρτηση στο olympia.gr με ώρα καταχώρησης της ανάρτησης 21.23, ήρθε σαν χαστούκι στους επικριτές μους




Συμπλοκές αστυνομίας -αντεξουσιαστων στη Μεσογείων! “Τρελό” μποτιλιάρισμα στην Κηφισιάς

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 25, 2013




Συμπλοκές της αστυνομίας με αντιεξουσιαστές, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, όταν κλούβες και ΜΑΤ μπλόκαραν την πορεία, κατα τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου.

Έπεσαν δακρυγόνα στη Βασιλισσης Σοφίας, ενα έγινε και πετροπόλεμος.

Αυτή την ώρα υπάρχει απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας και στους δρόμους που οδηγούν στο Κεντρο της Αθήνας.Καλός ο  ελεύθερος σχολιασμός της όποιας ανάρτησης μου, αλλά επειδή τα όλα γεγονότα της επικαιρότητας, είναι ένα προϊόν σκοτεινών σεναριών αποστεθεροποίησης του πολιτικού συστήματος μας καθώς και γεγονότα που έχουν σαν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τον οικονομικό πόλεμο που βιώνουμε, θα προτείνω σε κάποιοις κακόβουλους αναγνώστες να μην προτρέχουν.

Καλή σας χώνεψη !!





4 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι αν η αναρτηση ειναι αληθεια η οχι . Το θεμα ειναι το τι επιλεγεις να μας πεις. Αυτο δειχνει τις προθεσεις σου.
    Κατι που το εχουμε καταλαβει εδω και καιρο, τωρα γινεται βεβαιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως θες να επιλεγεις εσυ Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:56 μ.μ.??? εχει πολλα μπλοκς!!! γιατι δεν μπενεις ιντιμιντια καλυτερα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θεμα ειναι οτι εισαι φασιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεα Στερεας, πες χαιρετισματα στος κολητους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.