Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η απάντηση του κ. Καράμπελα για τις ενέργειες του για τη στροφή καρμανιόλα στο Ζεμενό.

Έλαβα από τον κ. Βουλευτή Καράμπελα το παρακάτω εμαιλ που μας αποσαφηνίζει τις ενέργειες που έχει κάνει μετά από δική μας "ενόχληση¨για την στροφή καρμανιόλα στο Ζεμενό ,στην οποία μόνο σήμερα υπήρχαν τρία τροχαία ατυχήματα.

                                        Ακολουθεί το εμαιλ του κ. Καράμπελα :

"Θα ήθελα όμως να σας εξηγήσω, αν μπορώ, τους λόγους που καθυστέρησαν οι υπηρεσίες της περιφέρειας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας είχαν άγνοια για το συγκεκριμένο σημείο και ενημερώθηκαν από εμένα αφού εγώ είχα ενημερωθεί από εσάς και το ρεπορτάζ που είχατε κάνει.
Εξήγησα στον προϊστάμενο κ. Μαριγούδη το επείγον της κατάστασης, ...
αν θυμάμαι καλά ήταν περί τα μέσα Οκτωβρίου. Πήραμε τηλέφωνο τον διοικητή τροχαίας κ. Τοπάλη να κάνει αυτοψία, ούτε αυτός ήξερε το σημείο και τους ανέφερα ενδεικτικά τον πεσμένο βράχο.
Εξήγησα στους κ.κ. Μαριγούδη και Τοπάλη ότι θα θρηνήσουμε θύματα και ότι θα πρέπει να βιαστούμε διότι πλησιάζει ο χειμώνας. Τους έφερα και σε επαφή με τον αντιδήμαρχο ΔΑΑ κ. Οικονομάκη για να πάρουν όσες πληροφορίες ήθελαν.
Επίσης τους πρότεινα να τοποθετηθούν από τον εργολάβο σοκαριστικές πινακίδες <εδώ σκοτώνονται άνθρωποι> (έχω δει ανάλογες και στο δρόμο από την Αμφιλοχία προς την Λευκάδα αλλά και στο εξωτερικό).
Το μόνο που απέμενε ήταν να προκηρυχτεί ο διαγωνισμός (τυπική διαδικασία κατά τον προϊστάμενο).
Στο προκείμενο τώρα, ο διαγωνιμός έγινε με μικρή καθυστέρηση και τα χρήματα υπάρχουν όμως με τις απεργίες και τις καταλήψεις ήρθε ο χειμώνας και έτσι δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει ο καιρός..... Αυτήν την απάντηση πήρα από τον κ. Μαριγούδη, μετά από αρκετές επισκέψεις μου στην περιφέρεια για το συγκεκριμένο θέμα.
Ρώτησα τον κ. Μαριγούδη τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τα ατυχήματα και μου απάντησε ότι υπάρχει τεχνοτροπία που είναι σα να ξύνεις την άσφαλτο και έτσι δεν είναι ολισθηρή, όπως είναι στην Υλίκη, εάν γνωρίζετε.
Του είπα να το κάνουμε και εδώ αλλά μου απάντησε ότι δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο . Τον ρώτησα για τις πινακίδες και μου είπε ότι θα έβαζε κάποιες ο εργολάβος αλλά όχι αυτές που τους είχα συμβουλέψει διότι δεν <συνηθίζεται..>
Αυτά μετά τις καταλήψεις στην περιφέρεια.


Σας ευχαριστώ πολύ και καλή σας χρονιά!"

2 σχόλια:

  1. Οι ευθύνες πλέον έχουν ονοματεπώνυμο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ "ΑΚΟΥΝ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.