Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Αράχωβα : Επιχείρηση καθαρισμού από συνεργεία του Δήμου





'Επειτα από συνοτισμένη επιχείρηση του Δήμου και  της Δημοτικής Ενότητας,σε συνεργασία με τους υπαλλήλους καθαριότητας και εργολάβου, αποκαταστάθηκε σήμερα Κυριακή, το πρόβλημα που υπήρχε με την εναπόθεση αδρανών υλικών και όχι μόνο,στα συγκεκριμένα σημεία της πόλης. 
Μ ε  το συγκεκριμένο θέμα είχαμε ασχοληθεί σε  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ , έπειτα από συγκεκριμένο εμαιλ που λάβαμε, στο οποίο μας είχαν επισυνάψει αρκετές φωτογραφίες.
Τα σχόλια που αναρτήθηκαν στην ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ, από τους αναγνώστες μας, δεν έδωσαν τελικά απάντηση στο ερώτημα μας : 

Αράχωβα : Νέα χωματερή ή έλλειψη παιδείας ή και τα δύο μαζί?

23 σχόλια:

  1. Το φοβερό με την δημοτικη αρχή αυτη ειναι ότι πρέπει να γράψουν κάτι πρώτα του blogs για να ενεργοποιηθεί ( νεκροταφείο , σκουπίδια).κι αφού στην αρχή κατηγορήσουν τα άρθρα ως υπό κινούμενα απο Στάθη ,Χάρη μετα τρέχουν και το διορθωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ!!! ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

      Διαγραφή
  2. Η δημοτική αρχή δεν ενεργεί χάρη στα κακώς κείμενα των μπλόκς και των μπλόκερ,απλά χρειάζεται χρόνο αποφάσεις χρήμα και οτι αλλο συνεπάγεται για την υλοποίηση ενός έργου,ΑΛΛΑ στο βωμό των εντυπώσεων θυσιάζονται ιδέες!!να έχετε μια ομορφη κυριακή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημοτική αρχή επιτελεί δυσκολο έργο με πολλά εμπόδια.το χειρότερο είναι η απουσία αποψεων στα δημοτικά συμβούλια γιατί κάποιοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρουν κατά που πέφτει η αιθουσα του δημοτικού συμβουλίου!!

      Διαγραφή
  3. Νεα Στερεας δεν απαντησες και εσυ στο ερωτημα που σου εθεσα: ποιο ειναι το βλογκ που κατα τη γνωμη σου παραμορφωσε το θεμα?? εγραψες αυτο: "1ον η εν λόγω παρέμβαση με τις φωτογραφίες που μας απεστάλει και αναρτήθηκε σε διάφορα blog ( σε 3 τον αριθμό-ανεξαρτήτως αν στο ένα η διαχειρίστρια του παραμόρφωσε το θέμα για ευνόητους λόγους)". γραψε τα blogs που δημοσιευτηκε το θεμα και ποιο ειναι το βλογκ που κατα τη γνωμη σου η διαχειριστρια παραμορφωσε το θεμα. μην πετας κουβεντες στον αερα με κατηγοριες για αλλα blogs αφηνοντας υπονοουμενα. γραψε το ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΞΙΠΑΣΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ (ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ), ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί σχολιαστές,

    Τα όσα γράψατε και στα περασμένα σχόλια και σε αυτά, φρονώ ότι είναι δικαιολογημένα με την επικρατούσα κατάσταση. Στο ερώτημα που θέτουν τα Νέα Στερεάς, η απάντηση είναι μια: Έλλειψη παιδείας. Ναι, Έλλειψη παιδείας από το μικρότερο ως τον μεγαλύτερο.

    Έλλειψη παιδείας σε όλους. Κατ' αρχήν σε όλους αυτούς που απόθεσαν τα απορρίματά τους πάνω στα ήδη υπάρχοντα επειδή βαρέθηκαν (;; ) να τα πάνε κάπου αλλού. Όταν γεμίζει το καλάθι των σκουπιδιών στο σπίτι μας (στην κουζίνα μας ή στην τουαλέτα μας ) τι κάνουμε; Πετάμε τα σκουπίδια γύρω του;

    Έλλειψη παιδείας σε αυτούς που δε σκέφτηκαν ότι κάποια στιγμή θα γέμιζαν οι κάδοι και θα έπρεπε να μεριμνήσουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Έλλειψη παιδείας ακόμα και σε όσους υποστηρίζουν ότι κάποιο blog (αλήθεια, ποιο είναι; ) διαστρέβλωσε την αλήθεια, χωρίς να υποστηριζουν τι γράφουν τα άλλα 2 blogs και κυρίως ποια είναι αυτά τα blogs. Όταν κάποιος είναι σίγουρος για την ορθότητα των γραπτών του, δεν αφήνει υποννούμενα, αλλά αντίθετα φροντιζει για την ορθή πληροφόρηση του κόσμου. Σε διαφορετική περίπτωση, χάνει την αξιοπιστία του. Όλες οι απόψεις πρέπει να είναι σεβαστές και να μη βάζουμε παρωπίδες υπέρ του ενός ή του άλλου blog ενδεχομένως ίσως για λόγους που έχουν να κάνουν με θέματα ανταγωνισμού. Αν ξέραμε τι γράφει καθένα από τα 3 blogs, θα βγάζαμε ασφαλή συμπεράσματα για όλα και δεν θα κάναμε εικασίες. Γιατί πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι σωστή η δήθεν διαστρέβλωση της αλήθειας; Μήπως υπάρχουν σκοπιμότητες; Ή όλα πάνε στο βωμό του ανταγωνισμού; Αποκλείεται δηλαδή να υπάρχει η περίπτωση ακόμα και μέσω της εμφανιζόμενης διαστρέβλωσης να υπάρχει ένα ίχνος αλήθειας;

    Αντιστοίχως, έλλειψη παιδείας υπάρχει και στην αναφορά ότι ένας δημόσιος παράγοντας αναγκάστηκε να θάψει ένα πολύ σοβαρό θέμα κάτω από την πίεση δύο ηχηρών ονομάτων. Γιατί είναι έλλειψη παιδείας; Γιατί απλούστατα αυτή η αναγραφή, αποτελεί από μόνη της πρόκληση για τη δικαιοσύνη να παρέμβει και να ψάξει το θέμα, με απρόβλεπτες συνέπειες προς όλες τις κατευθύνσεις. Άτομα και οικογένειες μπορούν να καταστραφούν και να γίνουν το ονειδος της κοινωνίας χάρη σε μια απροσεξία. Δε γνωρίζω τι συνέβη στο εν λόγω ζήτημα, μόνο φήμες έχω ακούσει, στις οποίες δεν έδωσα βάση λόγω αναξιοπιστίας των ατόμων που τις διέδωσαν.

    Έλλειψη παιδείας υπάρχει και σε όσους και όσες διαδίδουν χωρίς αποδείξεις ότι συγκεκριμένα άτομα υποκινούν ορισμένα άρθρα. Και στα δικά μου αυτιά έχουν φθάσει τέτοιες φήμες για συγκεκριμένα άτομα. Όμως οι φήμες παραμένουν φήμες μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν αρμόζει να τις διαδίδουμε και εμείς με τη σειρά μας, ή πολύ χειρότερα, να τις ανασκευάζουμε και να γράφουμε και ονόματα χωρίς αποδείξεις. Ακόμα και αν οι φήμες αυτές αποδειχθεί κάποια φορά στο μέλλον ότι είναι πραγματικότητα, θα αποκαλυφθεί η έλλειψη παιδείας των φερόμενων ως υποκινητών.

    Νέα Στερεάς,

    Ελπιζω με αυτήν την κάπως μακρόσυρτη παρέμβαση να μη θεωρήσεις ότι σου επιτίθεμαι. Μέσω του ερωτήματος σου –και αφού προηγουμένως διάβασα και μελέτησα εκτενώς τις παρατηρήσεις όλων των αγαπητών σχολιαστών– δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός από τον οποιον εκμαιεύθηκε μία αποψη, που εκτίμησα ότι πρέπει να σου γράψω. Θέλω να πιστέψω ότι θα υπάρξουν και άλλοι αναγνώστες, οι οποίοι θα εκφράσουν τις αποψεις τους με αντίστοιχο τρόπο. Αν και μπορώ να γράψω το ονοματεπώνυμό μου και την ιδιότητά μου, προτιμώ να μην το κάνω, όχι για λόγους ενδοιασμού ή διστακτικότητας, αλλά επειδή ακριβώς έχω αυτή τη δυνατότητα!

    Καλή σας συνέχεια και εις το επανιδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα φίλοι μου ειναι κάθε φορά που έχει πρόβλημα η Αραχωβα δεν μπορω ν απευθύνομαι στα blogs . Εχουμε μακράς τη χειρότερη δημοτική αρχή στην ιστορία του χωριού μας ε την χειρότερη αντιπολίτευση . Κάποιες εξαιρέσεις απογοητεύτηκαν κι αυτοί κι εξαφανίστηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην τους βγαζατε βρε. σε λιγοτερο απο ενα χρονο εχουμε δημοτικες εκλογες. ψηφιστε αυτους που νομιζετε οτι θα τα πανε καλυτερα απο τους τωρινους και κυριως αυτους που ξερουν κατα που πεφτει η αιθουσα του δημοτικου συμβουλιου. ζητηστε απο το δημο να σας δωσει τα αντιγραφα των πρακτικων ολων των δημοτικων συμβουλιων στα οποια ειναι γραμμενες οι αποψεις και εισηγησεις ολων των δημοτικων συμβουλων. εκει φαινονται και οι απουσιες και οι παρουσιες των. η ψηφος δεν ειναι παιχνιδι. η γνωριμια με τους εκλεγμενους δεν παει να πει οτι τους εχω για ρουσφετι, αλλα για να μπορω να τους κρινω στο εργο τους πιο ευκολα σε σχεση με εναν αγνωστο. να μπορω να πω μια κουβεντα σε καποιον απο αυτους για να διορθωσει κατι στραβο και να μην αμφιβαλλω για τις ικανοτητες του.

      Διαγραφή
  7. Για οποίους ειναι αντικειμενικοι ειναι προφανές ότι αυτη δημοτικη αρχή θα ταν χειρότερη υπάλληλοι του αλουμινίου που μπήκαν για να καλοποιασουν το γαμπρό άνεργοι που βροντωφοναζαν ότι μπήκαμε για το μισθό η διορισμό , συγγενείς εργολάβων για καμία ανάθεση και λίγοι που μπήκαν να προσφέρουν και τα παρατησαν μόλις είδαν τα μαύρα χάλια Τόσο απλά ειναι παιδιά τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πήγαν να μπουν και κάποια παιδιά νεόπλουτων επιχειρηματιών
      και πήραν τον πούλο......έτσι απλά !!!!!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο, πηγαν να μπουν νεοι άνθρωποι με ιδεες και ιδανικα, με ορεξη και στοχους, αλλα πηραν τον πουλο. Παιδια σπουδαγμενα ή τουλαχιστον με εμπειρια γιατι δουλευουν στις επιχειρήσεις τους, που δεν ειχαν αναγκη για δουλειά ή για λαμογιά γιατι οπως λες είναι πλούσια, αλλα ο κοσμος, που ειναι αξιος της μοιρας του,ψηφισε τους φελους, αυτους που του αξιζουν να τον κυβερνουν!!! Μην παραπονιεστε λοιπον, ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει, & στην περιπτωση μας, αλλοι πηραν τον πουλο. ..

      Διαγραφή
    3. Προφανώς πρόκειται για παιδιά χωρίς προσωπικότητα κατευθυνόμενα από νεόπλουτους γονείς.
      Αν και οι ψηφοφόροι τα έβαλαν στο περιθώριο αυτά συνεχίζουν τα αγαπημένα τους χόμπυ :
      αδιαφορία, απομόνωση και το βασικότερο υπακοή στους αφέντες-γονείς των. Αν γνωρίζει κάποιος
      αναγνώστης που βρίσκονται τόσο καιρό τρυπωμένα ας το αναφέρει. Φυσικά το ενδιαφέρον τους για
      τα κοινά αμφιβάλω αν θα το "ξαναδείξουν" στις επόμενες εκλογές......

      Διαγραφή
    4. Η κυρία (?), ( 9:00 π.μ ),μάλλον έχει καβαλήσει το καλάμι ή έχει βρει λεφτά από το πουθενά και συμπεριφέρεται ως καίσαρας στη θέση του καίσαρα, μιας και πιστεύει ότι όποιος δεν είναι γιος νεόπλουτου επιχειρηματία έχει ανάγκη για δουλειά (με γλείψιμο) ή πρέπει να κάνει λαμογιά για να πιάσει την καλή. Ενώ, στην αντίθετη πλευρά, οι φερέλπιδες γόνοι των νεόπλουτων οικογενειών, κουβαλούν πάνω τους τη βαριά κληρονομία των προγόνων τους : υψηλά ιδανικά, αξιοπρέπεια, βαρύγδουπους τίτλους σπουδών,εργατικότητα..... εύγε και πάλι εύγε. Άξιοι απόγονοι εμπρός βγείτε στις επάλξεις και συνεχίστε το έργο που σας ανάθεσαν
      οι νεόπλουτοι-δυνάστες γονείς σας..!!!

      Διαγραφή
  8. Μην έχετε αυταπάτες Το σύστημα θέλει κομματοσκυλα και υπηρέτες .θελετε παραδείγματα . Ρωτήστε τον τέως πρόεδρο . Ποιος παραλιακός αρχών και ποια ... Πρόεδρος τον παίρνανε τηλέφωνο και του λέγανε δεν παει άλλο με το οικογενειακό περιβάλλον του δημάρχου και τώρα το παίζουν άνθρωποι του δημάρχου . Ρωτήστε τον ποια εκ στειριου έβριζε τον δήμαρχο και μόλις πήρε αξίωμα το παίζει σφουγγοκολαριος . Ποια μόλις διορίσθηκε. Στο χιονοδρομικό εκ των .. Απορρητων του τέως έγινε υπασπιτρια της γνωστής κυρίας και ποια είπε ότι μόνο αν αλλάξει διοίκηση ο παρνασσος θα πάρει λεφτά . Ρωτήστε τον και μετα βέβαια να του πείτε ότι όλους αυτούς αυτος τους έβγαλε . Ετσι ειναι φίλε πρόεδρε. Δεν ήξερες δεν ρωταγες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άνθρωποι πρέπει να κρινονταικαινα ψηφίζονται βάσει της προσφοράς τους . Ερώτηση τον νυν δήμαρχο το νυν αντιδήμαρχο και την τέως πρόεδρο του τοπικου τους ήξερε κανεις;; Τους είχε δει πουθενά;; Σε κάποια εκδήλωση ;; Η δε νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τις ώρες που υποτίθεται πληρωνόταν απο το ελληνικό δημόσιο έκανε μαθήματα με το αζημίωτο στα παιδιά του συλλόγου γυναικών πως τους ψηφίσατε λοιπόν;; Άρα σιωπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για αυτο θα παει για δημαρχος ο τακης απ τον ζεμαινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τάκης δήμαρχος ;; χαχαχαχαχα Καλό αυτό . Έγραψες φίλε-φίλη !! Γειά σου ρε Τάκη δήμαρχε !! χαχαχαχαχα Πολύ καλό !!

      Διαγραφή
  11. Merlin πριν σε βάλουν πρόεδρο τα ίδια έλεγες για τη δημοτική αρχή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ??? ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΑΜΑΝ ΠΙΑ ...

      Διαγραφή
  12. Έχουμε όλοι μεγαλώσει με τη νοοτροπία του NIMBY (Not In My Back Yard). Να μην είναι στην αυλή μας μόνο κι όπου αλλού θέλει ας είναι. Εμείς θέλουμε συνεχώς από πίσω έναν με μια σκούπα κι ένα φαράσι να καθαρίζει την αμορφωσιά μας. Γιατί περι αυτού πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Σταθη αρχηγε με την αμερικανικη κουλτουρα σου !!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.