Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

"Φταίνε οι αγρότες για την πυρκαγιά του ελαιώνα" επιμένουν τα μπλε και πράσινα ντόπια παπαγαλάκια!

 


Προσπαθούν λοιπόν, οι εγκάθετοι και λιγόψυχοι υποτακτικοί του συστήματος να διαδίδουν εκεί που μπορούν ότι ουδεμία ευθύνη έχει η πολιτεία για την πυρκαγιά του ελαιώνα της Άμφισσας αλλά, φταίνε οι αγρότες.
Δηλαδή, οι αγρότες δεν πρόσεξαν και άφησαν την περιουσία τους στην τύχη μια περιουσία που για πολλούς από αυτούς ήταν και η μοναδική πηγή εσόδων. Μια περιουσία που κληρονομήσαν και αγάπησαν ή την απέκτησαν με πολύ κόπο.
Οι βολεμένοι λοιπόν του συστήματος, για να επανέλθω στα παπαγαλάκια, αφού πήραν εντολές από τους μέντορες τους μετά την πυρκαγιά, προσπαθούν να διασπάσουν τους αγρότες και κατ επέκταση την τοπική κοινωνία για το ποιος ευθύνεται για την καταστροφή. Μόνο οι πραγματικοί υπεύθυνοι δεν φταίνε; Υπεύθυνοι που δεν παρουσιάστηκαν σε καμία συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι αγρότες.
Δεν έδωσαν το παρόν σε καμία επίσκεψη βουλευτών που επισκεφτήκαν τη πληγείσα περιοχή, αυτοί που φοβούνται να πάρουν επίσημη θέση και προσπαθούν να βρουν το εξιλαστήριο θύμα.
Πρόταση πολλών είναι, προς τα μπλε και πράσινα παπαγαλάκια συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τα καθοδηγούν, να καλέσουν δημόσια συγκέντρωση και να πουν στους "αγρότες,εσείς φταίτε".
Τολμάτε; Άντε να δω! Η κοινωνία ξύπνησε!
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

2 σχόλια:

  1. .....ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΟΥ ΣΥΡΕΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ' ΝΑΙ (ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΛΕΟΝ) ΓΙΑ 300-500 ΕΥΡΩ.....ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ, ΛΙΠΟΨΥΧΙΑ,ΦΟΒΟΣ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΙΓΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ (ΜΟΝΟ 1 - 2 % ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....άρα ρε ραγιάδες,τοιούτος λαός τοιούτοι άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.