Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Δελφοί, σαγανάκι, γιαούρτι και η choco Καρυάτιδα του Στίφεν Φράι [εικόνες]




Εκτενείς αναφορές στη χώρα μας κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Στίφεν Φράι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός από τη Βρετανία υποκλίνεται στο ελληνικό τοπίο και την ζεστασιά των ανθρώπων.

Όπως έγραψε ο Στίφεν Φράι χθες στο τουίτερ για την Ελλάδα: «Δεν φαίνεται να έχει καταπονηθεί από την κρίση. Είναι πάντα φιλική και διασκεδαστική». Νωρίτερα, ο ίδιος έγραψε για την Ακρόπολη: «εκεί γεννήθηκαν τα πάντα», δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία από τον Παρθενώνα. Στην παραμονή του προσπάθησε να τα χωρέσει όλα. Έτσι, ταξίδεψε μέχρι τους Δελφούς και έγραψε: «Τί να ρωτήσω την Πυθία στον ομφαλό της γής;». Τον εκθειασμό του στην Ελλάδα συμπληρώνει λέγοντας: «Αγαπώ την Ελλάδα!». Ο Στίφεν Φράι δηλώνει υπέρμαχος της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ενώ μερικές ημέρες πριν συναντήθηκε με την Όλγα Κεφαλογιάννη.




Οι λόφοι απ’ όπου έριξαν τον καημένο τον Αίσωπο είναι τόσο «ωραίοι»…






Παπαρούνες!






Αντίνοος, ο γκέι εραστής του αυτοκράτορα Ανδριανού. Αυτοί οι Ρωμαίοι..






Η Σφίγγα κάποιον μου θυμίζει σίγουρα, αλλά δεν θυμάμαι ποιον…






Δελφοί, Παρνασσός και Ελικώνας. Πείτε γεια στις μούσες που ζουν εκεί.






Ο ομφαλός της γης. Βρίσκομαι στο κέντρο του κέντρου των πάντων..Μουαχαχά


Πέραν των αρχαιοτήτων όμως, ο Στίφεν Φράι απαθανάτισε και τις ελληνικές νοστιμιές οι οποίες σίγουρα του κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Ξινά κεράσια σε πρόβειο γιαούρτι. Ακούγεται τρελό, η γεύση του είναι θεϊκή.


Απίθανα απλό, απίθανα φτηνό, απίθανα καλό.


Αγόρασα μια Καρυάτιδα από λευκή σοκολάτα και δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην κόψω ένα κομμάτι. Μήπως να τη φάω ολόκληρη τώρα; Κακός Στίφεν.


koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.