Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Χ.Κ.Π. : Απολαύστε Βάκχο και Αφροδίτη στις τελευταίες τους μέρες στο βουνό!





Με δεδομένη την εγκατάσταση του νέου αναβατήρα (τύπου combi) Αφροδίτη-Βάκχος σας προσκαλούμε να έρθετε στο βουνό για μια αποχαιρετιστήρια βόλτα με τους παλαιούς αναβατήρες! Επιπλέον θα απολαύσετε ανοιξιάτικο χιόνι και λιακάδα για... τροπικό μαύρισμα (για καλύτερα αποτελέσματα φορέστε μπικίνι σαν την κοπέλλα της φωτογραφίας)!

Άλλωστε αύριο και μέχρι το τέλος του Απριλίου δεν προβλέπεται να λειτουργεί άλλο χιονοδρομικό κέντρο (τουλάχιστον στη Ν. Ελλάδα) παρά μόνο ο Παρνασσός, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΧΚΠ!!!

Σας γνωστοποιούμε ότι το ΧΚΠ θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου. Από κει και πέρα αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (δηλ. αν υπάρχει λιακάδα, βοριαδάκι κ.λπ.) θα λειτουργήσει τα 2 τελευταία Σ/Κ του Απριλίου 20,21 και 27,28 καθώς και από Μεγάλη Πέμπτη έως και το Μεγάλο Σάββατο 2,3 και 4 Μαΐου.
Το βουνό είναι γεμάτο χιόνι και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε καλύτερα απολαμβάνοντας ανοιξιάτικη χιονοδρομία με ευκολία (χωρίς παγωνιές και ουρές) και οικονομία (15€ εισιτήριο χιονοδρομίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.