Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Παρνασσός : Σκι με σορτσάκια, λουλούδια ανθισμένα, χιόνι αρκετό αλλά ένας κύριος πάτησε το κουμπί και όλα τελείωσαν για φέτος




Αυλαία της σεζόν με καλοκαιρινή διάθεση!


Άλλη μια χειμερινή περίοδος έλαβε τέλος με ανοιξιάτικες συνθήκες και απολαυστικό χιόνι τουλάχιστον μέχρι τις 12:00!
Σήμερα μάλιστα είχαμε (σε αντίθεση με χτες) και αρκετή προσέλευση κόσμου που ανέβηκε στο βουνό για να αποχαιρετίσει και επίσημα τη σεζόν. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που το απόλαυσαν με τα καλοκαιρινά τους (βλέπετε σχετικές φωτογραφίες)!

Σήμερα όμως πέρα από τη σεζόν, αποχαιρετίσαμε και τους γέρικους αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο. Τους αποχαιρετίσαμε, κι ας μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια, πότε με αργοπορίες, πότε με βλάβες, πότε με χαλασμένα καρεκλάκια ή καμπίνες που έμπαζαν όλο τον αέρα και το κρύο μέσα, και ένα σωρό άλλες αναμνήσεις.! Όμως ακόμα και σήμερα, μετά από 32 χρόνια από την εγκατάστασή τους, έκαναν τη δουλειά τους με συνέπεια και κυρίως με ασφάλεια. Αλήθεια έχετε αναλογιστεί πόσα εκατομμύρια κόσμο ανέβασαν στο βουνό αυτά τα χρόνια; Γι αυτό και το σημερινό φωτορεπορτάζ αφιερώνεται σε αυτούς με την παράθεση πολλών φωτογραφιών για να τους θυμόμαστε!

Το ΧΚΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλες τις φίλες και φίλους, χιονοδρόμους ή επισκέπτες που μας τίμησαν φέτος με την παρουσία τους στο βουνό!
Σας εύχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο blog. Απ'όσο ξέρω στον Παρνασσό έχει χιόνι αυτές τις εποχές αλλά η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από ό,τι φαίνεται. Αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση δεν θα φορούσω σορτσάκια άμα πήγαινα για σκι... Σ'ευχαριστώ πού για το post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.