Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Επιστολή αιρετών συμβούλων Αράχωβας προς την οργανωτική επιτροπή του Λαογραφικού Μουσείου

Πρώτη καταχώρηση 00.12   2-4-13




Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε από blogs της περιοχής μας για την επιστολή παραίτησης των μελών της οργανωτικής επιτροπής του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας. 



Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πρώην Δήμος Αράχωβας είχε δρομολογήσει τη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων που θα στεγάζονταν στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και στις καμάρες, 



Είχε μάλιστα ζητήσει τη συνεργασία του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, το οποίο ανταποκρίθηκε ευγενικά δια της Διευθύντριάς του κας Καμυλάκη – Πολυμέρου, ενώ παράλληλα είχε συσταθεί ομάδα εργασίας που θα εργαζόταν εθελοντικά για το σκοπό αυτό. 



Ο Δήμαρχός μας κ. Πατσαντάρας με απόφασή του συμπλήρωσε την ομάδα εργασίας με την προσθήκη του αιρετού συναδέλφου μας κ. Σπύρου Κομνά, η οποία και συνέχισε το έργο της ως οργανωτική επιτροπή του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας. 



Η όλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου και την έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό και μεράκι πολλές συμπολίτισσες και συμπολίτες μας. Ακόμη και μικρές μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου με μικρούς αυτοσχέδιους αργαλειούς εκθέτουν τις χειροτεχνίες τους στα εκθετήρια του Μουσείου. 



Στήθηκαν αργαλειοί, τελάρα χρυσοκεντήματος, έγιναν εγκαίνια, αγιασμός, κοπή πίττας, παραλαβή ηλεκτρονικού εξοπλισμού (προσφορά της εταιρείας ΠΡΟΤΕΡΓΕΙΑ του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ) για την ψηφιοποίηση των δράσεων και των έργων του Μουσείου. 



Ο Δήμαρχος έστειλε ευχαριστήριες επιστολές στον κ. Μπενρουμπή, εκπρόσωπο της εταιρείας, για την προσφορά του αυτή. 



Όλα καλά, όλα ωραία μέχρι εδώ.



Το Μουσείο όμως, θεσμικά ήταν στον αέρα. Με τις υποδείξεις και προτροπές της κας Καμυλάκη – Πολυμέρου και την εισηγητική έκθεση του έγκριτου δικηγόρου συμπολίτη μας κ. Γεωργίου Ανδρέου, πρώην Προέδρου του Δ.Σ. Αράχωβας, έπρεπε όλο αυτό το δημιούργημα να ταυτοποιηθεί και να συνταχθεί φάκελος για την αναγνώριση και νομιμοποίησή του. 



Το Μουσείο είχε και θα έχει λειτουργικά έξοδα και ανάγκες. Η εθελοντική οικονομική ενίσχυση κάποιων φίλων, του συλλόγου των εν Αθήναις Αραχωβιτών, των μελών - φίλων του συλλόγου «Το Διασίδι» και η μέχρι τώρα προσφορά του Δήμου δεν ήταν αρκετή για την κάλυψη των εξόδων. 



Με το νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης), ο Δήμος δεν μπορεί να ιδρύσει άλλα Νομικά Πρόσωπα και βάσει της νομοθεσίας, έπρεπε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, να αναλάβει και να συνεχίσει τις διαδικασίες για τη θεσμική αναγνώριση του Μουσείου και των Εργαστηρίων. 



Έγινε λοιπόν συνάντηση την 2-3-2013 στο αμφιθέατρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Δημάρχου, του Δ.Σ της Κοινωφελούς, των Αραχωβιτών Δημοτικών Συμβούλων, της ομάδας εργασίας και του προϊσταμένου του γραφείου υποστήριξης δημάρχου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Μουσείο. 



Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν πλην όμως δεν δικαιολογούμε την αχαρακτήριστη φραστική επίθεση του υπαλλήλου του Δήμου κ. Νίκου Γεωργιάδη στην κα Καλή Λούσκου με ακατανόητους για εμάς χαρακτηρισμούς, γι’ αυτό και την καταδικάζουμε. 



Συμφωνήσαμε να ανατεθεί στην Κοινωφελή Εταιρεία να προχωρήσει στην λήψη απόφασης για την ίδρυση του Δημοτικού Λαογραφικού Μουσείου-Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών Αράχωβας. 



Σημειωτέον ότι ο νέος Καλλικρατικός Δήμος μας, έχει να καλύψει αιτήματα και ανάγκες άλλων δέκα επτά συλλόγων και σωματείων, σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας εποχή και με μειωμένους τούς κρατικούς πόρους προς του Δήμους κατά 65 % . 



Παρά τις δυσκολίες αυτές, με τη συναίνεση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ του Δήμου Δ.Α.Α, η Κοινωφελής έλαβε την ιστορική ομολογουμένως ομόφωνη απόφαση (αριθ.12/22-3-2013),για την ταυτοποίηση του Μουσείου, με παράλληλη προσθήκη στον προϋπολογισμό της 12.500 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες. 



Εδώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο Δ.Σ της Κοινωφελούς είναι μέλη τέσσερις Αραχωβίτισσες (οι δύο μάλιστα με θητεία στον πρώην Δήμο Αράχωβας) η κυρία Ευαγγελία Γρανιτσιώτη - πρώην Δήμαρχος, η κυρία Σοφία Πατσαντάρα – πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Π.Α, η κυρία Γεωργία Ταγκαλάκη - νυν Δημοτική Σύμβουλος και η κυρία Αγγελική Αθανασίου-Κοροδήμου. 



Αφού λοιπόν φτάσαμε στην εκπλήρωση ενός μακροχρόνιου ονείρου μαθαίνουμε για την παραίτηση σας!!! 



Μια απόφαση που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. 



Σε τι φταίει ο Δήμος; 



Ζούμε σε ένα πανέμορφο χωριό με ιστορία και φυσικές ομορφιές. Κουβαλάμε μια βαριά κληρονομιά από καταξιωμένους ανθρώπους που έζησαν κι αγάπησαν αυτό τον τόπο. Δημιούργησαν Πολιτισμό και δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε τα όνειρά τους. 



Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τούς αείμνηστους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Γιάννη Αργυρίου, Γιώργο Σύρο-Ραπανάκια, Γιώργο Χαρίτο, το δάσκαλό μας Ηλία Λιάκο, το Γιάννη - Λαζαρή Φαρμάκη και τον ευπατρίδη Κώστα Κοκορέλλη που πρόσφατα μάλιστα παραλάβαμε το σπίτι του βάσει της διαθήκης του προσφορά στο Δήμο μας; 



Πώς μπορούμε να αποθαρρύνουμε τους σύγχρονους συμπολίτες μας, το Χρήστο Μαυρόπουλο, το Στάθη Ασημάκη, το Γιώργο Καστανά, τον Τάκη Μυλωνά και τόσους άλλους που με τις ιδέες και τα έργα τους στολίζουν το Πολιτιστικό Πάζλ του χωριού μας; 



Ποιά εξήγηση να δώσουμε στις κυρίες που με τους αργαλειούς και τα τελάρα τους κάθε μέρα συνεχίζουν να δημιουργούν τα χειροτεχνήματά τους; 



Πώς να καταλάβουν τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου τις άνευ λόγου μικρότητες από εμάς τους μεγάλους; 



Είδαμε με πρωτοβουλία της Επιτροπής να αφαιρούνται τα παλιά αντικείμενα που κοσμούσαν τις βιτρίνες, για να επιστραφούν στους κατόχους τους, που με ευχαρίστηση προσέφεραν για το Μουσείο. 



Κρίμα!!! 



Τί εικόνα θα δείξουμε στους επιστήμονες της Ακαδημίας Αθηνών, που θα μας επισκεφθούν την 17η Απριλίου, οι οποίοι με την ευγενική τους εργασία και τις γνώσεις τους αγκάλιασαν το όνειρο; 



Ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς, ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, με τη θέλησή μας και την ψήφο των συμπολιτών μας ακολουθήσαμε τον Δήμαρχό μας Γιάννη Πατσαντάρα στο νέο διευρυμένο Δήμο μας. 



Δεν είμαστε ανύπαρκτοι όπως θέλετε να μας παρουσιάζετε. Δεν είμαστε γλάστρες. 



Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή με πολλά προβλήματα και παγίδες, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των Δημοτών μας. 



Εμείς δεν παραιτούμαστε, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. 



Καμαρώνουμε που στο πηδάλιο του Δήμου μας έχουμε κυβερνήτη τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αεροπορίας 



Σεμνό, εργατικό, τίμιο. 



Μπορεί να μην είμαστε ή να μην προσπαθούμε να γίνουμε δημοφιλείς. Είμαστε όμως χρήσιμοι. Το Δήμαρχό μας τον στηρίζουμε, τον εμπιστευόμαστε και τον βοηθάμε με αγάπη. 



Μας στεναχωρεί που κάποιοι κακοήθεις, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου και την ανοχή κάποιων bloggers δημοσιεύουν ανεξέλεγκτα σχόλια που δηλητηριάζουν την τοπική μας κοινωνία. 



Κρίμα!!!! 



Τελειώνοντας, σας καλούμε να αφήσετε κατά μέρος πικρίες, παρεξηγήσεις και μικροπολιτική. Η Αράχωβα έχει την ανάγκη όλων μας. Κανείς δεν περισσεύει!!! όπως μας έλεγε και ο Δήμαρχος στις προεκλογικές του ομιλίες. 



Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, κάθε γνωριμία, κάθε προσφορά για το καλό του τόπου μας. 



Με εκτίμηση, 



Ανδρίτσος Γιάννης 



Ιγγλέζου Έφη 



Μπεζεντές Γιάννης 



Μπεζεντές Γιώργος 



Οικονομάκης Παναγιώτης 



Σύρου Λένα 



Σύρου Κατερίνα 



Ταγκαλάκη Γεωργία

37 σχόλια:

  1. Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ 12.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ.---Καμαρώνουμε που στο πηδάλιο του Δήμου μας έχουμε κυβερνήτη τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αεροπορίας ----ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ????????????ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέχετε τον δήμαρχό σας μην σας πάθει τίποτα.

    Λίγη τσίπα δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΗΞΗ!!!
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?
    ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ?
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ¨ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν πλην όμως δεν δικαιολογούμε την αχαρακτήριστη φραστική επίθεση του υπαλλήλου του Δήμου κ. Νίκου Γεωργιάδη στην κα Καλή Λούσκου με ακατανόητους για εμάς χαρακτηρισμούς, γι’ αυτό και την καταδικάζουμε............ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαστε ανύπαρκτοι όπως θέλετε να μας παρουσιάζετε. Δεν είμαστε γλάστρες. .ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ Μ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγγνωμη αυτη δεν ειναι επιστολη αιρετων δοτων ειναι.ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει,ο γνωστός υπάλληλος και κάποιοι άλλοι...προσελήφθησαν επί Δημαρχίας Πατσαντάρα ή είναι προίκα του Λεόντιου στον Καλλικρατικό Δήμο;;;Ας ελπίσουμε να προχωρήσει λιγάκι η ρημάδα η αξιολόγηση,για να ξεβρωμίσει και ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 12.500ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ?
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??? ΝΤΡΟΠΗ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σηκω ψηλε να δεις-τα παιδια της προκοπης!!!εβγα και συ γιαννελο-που ηθελες δημο μοντελο!!!πως καταντησαν υπασπιστες-αυτοι που σας εγλυφαν προχθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ισχύς εν τη ενώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΧΟΥΝ????ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γλεντήσατε αρκετούς απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πότε κυκλοφόρησε η ερώτηση στην Αράχωβα; 01:37; Είσαι λίγο γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν γνωριζω το παρασκηνιο του Δημοτικου συμβουλιου στις 2/3 ομως αυτο που εχω να πω ειναι ντροπη για τα ασχημα λογια του κυριου προς την κ.ΛΟΥΣΚΟΥ γιατι εκανε εναν πραγματικο αγωνα για την ιδρυση και συνεχιση των εργαστηριων και κατ επεκταση του μουσειου και με αυτον τον τροπο να την απαξιωνει...
    Τετοιες προσπαθειες αφιλοκερδεις και με αισθημα φιλοπατριας πρεπει να επιβραβευονται κι οχι να απαξιωνονται...
    Νομιζω οτι καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ)ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ????ΑΥΤΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΛΥΦΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μακράν το καλύτερο σχολιο Γλεντήσατε αρκετούς απόψε!.να είσαστε καλά παιδιά και μην ξεχνάτε οχι πολύ πότισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΡΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο γεωργιάδης έβρισε την κα λούσκου, όταν απαντώντας της είπε οτι έχει πρόβλημα αντίληψης. στην πυρά λοιπόν!με την κα λούσκου που μάζεψε τα εκθέματα από το λαογραφικό, λες και ήταν σπίτι της, τί λέμε; όλα καλά γινομένα; δεν ενοχλεί κανέναν η οικιοποίηση μιάς εθελοντικής προσπάθειας; είναι εθελοντισμός αυτό; τι λέει η κα Καλή που είναι και καθηγήτρια; τελικά αλήθεια αναρωτιέται κάποιος, αν όλη η προσπάθεια έχει επίκεντρο το μουσείο ή εξυπηρετεί άλλες ανάγκες κάποιων, όπως για παράδειγμα την 'ενός ανδρός αρχή';;; αχ κατακαημένη Αράχωβα, τι σου επιφυλάσουν τα παιδιά σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΑΦΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΑΣΑΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ....
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ .
    ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Γιανέλος όλο αποκαλύψεις είναι. Εδώ μίλαγε για εισαγγελείς στο Λεόντιο και τώρα τρέχει από πίσω του. Τη Σοφια αυτός την επέβαλε στη ΔΕΤΠΑ, με τον Γεωργιάδη τα ίδια, όσο τα βρίσκανε όλα μέλι γάλα.
    Όταν ο Γιανέλος με τη Σοφια ήταν κολητάρια ο Πατσαντάρας ούτε που ήξερε που πέφτει το δημαρχείο.
    Έχει παραιτηθεί από δύο συνδυαμούς, τώρα αποχωρεί κι απ τον ΑΣΑΠ μόνο και μόνο για να είναι στο επίκεντρο, μόνο και μόνο για να τον παρακαλάνε γονιπετής και να τον αποθεώνουν οι υποτακτικοί του.
    Άσε μας ρε Γιανέλο, κούρασες, βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα και μετά έλα να βοηθήσεις τους υπόλοιπους. Πρώτα όμως βοήθησε τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν δεν προσέξεις τι σχόλια αναρτάς θα κλείσει πολύ σύντομα το μπλογκ. Αυτό είναι δέσμευση πολλών που έχεις θίξει μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΗΝ ΛΟΥΣΚΟΥ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΟΥΛΙΕΣ.ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ.ΑΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ε οχι και κολληταρια ο σταθης με τη σοφια.αυτος ζητησε να βγει αυτη απο τον συνδυασμο του λεοντιου για να μπει .απο τοτε του την φυλαγε το πατσανταρεικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. έλεος πια με την εμπάθεια προς το Γιαννέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. θελω να καταγγειλω σε ολους οτι σημερα το πρωι στην αγορα δημοτικος συμβουλος που το ονομα του αναφερεται δηλωνε πληρη αγνοια για το περιεχομενο της επιστολης.δεδομενου οτι οπως λενε στη δημαρχια την επιστολη την εγραψε ο κυριος οικονομακης (η ηλθε ετοιμη) καλω και τους δυο τους να παρουν θεση ειδαλλως θα γραψω το ονομα.δημ.υπαλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ Κ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ, ΓΙΑΝΝΕΛΟς ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΝΔΡΕΟΥ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διαβαζουμε με μεγαλο ενδιαφερων τα της Αραχοβας.
    Δεν ειναι σκοπιμο να ριξουμε λαδι στη φωτια για αυτο ειμαστε ολοι οι μη αραχοβιτες σε αναμονη.
    Η ωρα εχει περασει και μπορει να μας κατηγορησουν για φαντασματα ολη την παρεα, γι αυτο καληνυχτα απο ολους, και αυριο παλι με αμειωτο ενδιαφερων αναμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα απαντουσα τη νυχτα αλλα το απεφυγα γιατι δεν ηθελα να νομισει ο κοσμος οτι ειστε φαντασματα. τωρα που ξημερωσε για τα καλα σας λεω οτι ειστε ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπνοβατες μπορει,υπνογλαστρες ομως ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΞΑΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ντελαληζει η πιπιζα
    τον λεν ταγριοπουλια
    ετουτους που ψηφισατε
    ειναι για τα μαρουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.