Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δημοτική επιχείρηση πρότυπο :700.000 Επισκέπτες τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα !

Ξεπέρασε τους 700.000 ο αριθμός των επισκεπτών στο φετινό «Μύλο των Ξωτικών», όπως ανακοίνωσε σήμερα η οργανωτική επιτροπή του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής παρόντες ήταν όλοι, εργαζόμενοι εθελοντές, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και φυσικά επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και παρακολούθησαν την εντυπωσιακή τελετή λήξης που ακολούθησε.

Στην έναρξη της τελετής, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου, τόνισε ότι η διοργάνωση αυτή γίνεται πλέον θεσμός, αλλά και αφορμή έτσι ώστε η πόλη των Τρικάλων αλλά και η ευρύτερη περιοχή να αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την χώρα. Κλείνοντας, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Αμέσως μετά ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala Α.Ε. κ. Οδυσσέας Ράπτης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Τρικκαίων για την στήριξή του και τόνισε ότι «ο Μύλος των Ξωτικών» είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε μια δημοτική επιχείρηση και όχι κάποιος ιδιωτικός φορέας».

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των «πρωταγωνιστών» του μύλου, οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Ο Αη Βασίλης, ο ξωτικάρας, ο μυλωνάς, τα ξωτικά καθώς και οι άλλες μασκότ του μύλου βρέθηκαν επί σκηνής, χαιρέτισαν το κοινό και παρουσίασαν σε χορογραφία το επίσημο τραγούδι του «Μύλου των Ξωτικών», "Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα".

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι «όλοι μαζί του χρόνου θα είναι εκεί και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, έτσι ώστε η διοργάνωση συνεχώς να εμπλουτίζεται, να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και να συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από κάθε σημείο της χώρας».

thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.