Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η παρουσία του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ στην Philoxenia 22-25/11/2012



.
Η παρουσία, του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού της σχολής σκι Παππος/Μπαλντουμης, της Ένωσης Ξενοδόχων Αραχωβας και της κοινοπραξίας Μεσογειος / Νουλικας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Philoxenia 22-25/11/2012 με αρκετά ενδιαφέροντα διδάγματα και συμπεράσματα.....

Πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες από Κίνα, Ρωσσία, Ισραήλ κ.λπ με ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που παρουσιάζει ο τόπος μας ο "Παρνασσός" , συγκριτικό πλεονέκτημα του οποίου δεν είναι η χιονοδρομία ή το τάδε αξιοθέατο αλλά η ΠΟΙΚΙΛΙΑ και ο συνδυασμός

Θα' ταν πολύ πιο ελκυστικό τουριστικό προϊόν, η ανάδειξη όλου του πακέτου (χιονοδρομικός -αρχαιολολογικός- εκκλησιαστικός-ιαματικός-active τουρισμός κ.λπ ) και όχι μόνο κάποιων λουλουδιών .

Ποιανιού αρμοδιότητα και ευθύνη είναι αυτό?
Του ιδιώτη επαγγελματία? του συλλόγου του? του δήμου? της αντιπεριφέρειας? Της περιφέρειας?
Στην πρόσκληση του ΧΚ Παρνασσού ανταποκρίθηκαν και συμετείχαν μόνο ο Σύλλογος ξενοδόχων Αράχωβας και 2 επαγγελματίες του "περί χιονοδρομίας" χώρου. 
Απουσία αφενός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων Δελφών και Αμφίκλειας - Ελάτειας, αφετέρου των επαγγελματικών συλλογων. 


Το ΧΚΠ αποδεικνύει με έργα (όχι με λόγια ή καταγγελίες ή θεωρητικολογίες για το πώς θα πρεπε να είναι τα πράγματα), ότι αν μη τι άλλο προσπαθεί , όχι μόνο στο επίπεδο Βελτιστοποίηση Λειτουργίας, Σχεδιασμός -αειφόρος ανάπτυξη ΧΚΠ αλλά και στην προσέλκυση πελατών - βιωσιμότητα ΧΚ Παρνασσού. .















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.