Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου από την Δημοτική Συνεργασία Δ.Α.Α.

Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ 



εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου μας αλλά και όλων όσων εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και στον Δήμο Λεβαδέων. 

Tα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα, έχουν φέρει σε απόγνωση και εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας και των Ελλήνων, δεδομένου ότι τα μέτρα αυτά θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση και απομακρύνουν την ανάπτυξη. . 

Η απόλυση πάνω 30.000 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2013 και μέχρι 150.000 μέχρι το 2015,οι υποχρεωτικές μετατάξεις ,η υποχρεωτική θέση σε διαθεσιμότητα και ο περιορισμός της διάρκειας ισχύος των πινάκων διορισμού μέσω ΑΣΕΠ σε τρία χρόνια ,οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα , υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 

Έχουμε υποχρέωση, όλοι οι αιρετοί στην Τ.Α οποιασδήποτε βαθμίδας, να υπερασπιστούμε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των πόλεών μας. 

Με μειωμένους πόρους και χωρίς το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, πως τον Ιανουάριο του 2013 θα κληθούν οι Δήμοι να ασκήσουν τις 200 νέες αρμοδιότητές των; 

Θα είμαστε δίπλα στις διεκδικήσεις σας, δεν θα τους αφήσουμε να διαλύσουν τις ζωές μας! 



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.