Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: "Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ"



Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται στο βίντεο του cretalive.gr να λέει «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ»! Στη συνέχεια απειλεί τους αστυνομικούς με μήνυση «Για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά...


«Εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής , εκτόξευσε πρωτοφανείς απειλές στην Κρήτη. Την ώρα που διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο προκειμένου η κατάσταση να μη βγει εκτός ελέγχου ωστόσο ο βουλευτής ζήτησε από την αστυνομία να ανοίξει τους φραγμούς για να απωθήσει ο ίδιος τους διαδηλωτές εκτοξεύοντας απειλές.
Εκτός εαυτού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος βρέθηκε στην Κρήτη για μία πολιτική εκδήλωση.

Ένταση επικράτησε σήμερα στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο ξενοδοχείο Belvedere, και μιλησαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς.

Επί ποδός βρέθηκε και η αστυνομία με δύο διμοιρίες που έστησαν οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων. Ωστόσο στη Χερσόνησο, από νωρίς, βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι "περνούσαν από κόσκινο" όσους ζητούσαν να περάσουν.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς του κόμματος επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να έρθουν ... τετ α τετ με τους αντιεξουσιαστές, κάτι που δεν επετράπη από τους αστυνομικούς.

Σε δηλώσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι "δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος". Ο ίδιος έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της αστυνομίας, λέγοντας ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε συλλήψεις των διαδηλωτών, λέγοντας ότι δεν προχωρούσαν σε ειρηνική διαδήλωση, αλλά φορώντας κουκούλες προκάλεσαν και φθορές σε αυτοκίνητα οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές βρέθηκαν, χθες, στα Χανιά όπου πραγματοποίησαν ομιλία, ενώ σε εξέλιξη ήταν αντισυγκέντρωση και αντιπορεία από αντιφασιστικές οργανώσεις (δείτε εδώ).

Στη διάρκεια της ομιλίας τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επανέλαβαν ότι το κόμμα τους είναι το μόνο που λέει την αλήθεια στο λαό και ότι δεν επιθυμούν βουλευτικά προνόμια. Μέσα στο χώρο της ομιλίας, το "παρών" έδωσαν περίπου 400 οπαδοί του κόμματος.

Δείτε σε βίντεο τις πρωτοφανείς απειλές του βουλευτή Η. Κασιδιάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.