Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Παραλίγο να λιντσάρουν τον Βενιζέλο πριν από λίγο


Στην περικύκλωση του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος προχώρησαν δεκάδες ιδιώτες - μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν λόγω του PSI, ενόψει της προγραμματισμένης για τις 18.00 συνάντησης του διοικητή της ΤτΕ Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.Οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν την είσοδο του κ. Βενιζέλου στο κτίριο, καθώς, όταν προσήλθε στην είσοδο επί της οδού Ομήρου, οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.
Η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε.

Σκληρή ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια με τους ομολογιούχους - "Ορισμένοι οργανώνουν φασίζοντα happenings



Σκληρή ανακοίνωση τόσο εναντίον της αστυνομίας, όσο και εναντίων αυτών που «κρύβονται» πίσω από τους ομολογιούχους και τους παρακινούν σε «φασίζοντα happenings», προέβη το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την παρεμπόδιση της εισόδου του κ. Βενιζέλου στο κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδας, από συγκεντρωμένους μικρο-ομολογιούχους.
Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία»,ενώ παράλληλα, διερωτάται ειρωνικά γιατί «οι ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις».
Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει, επισημαίνοντας πως «αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί».


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.