Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ... ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ... "ΣΦΑΓΗ" ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ!

Ξαναχτύπησε και πάλι ο ψευτοπαππάς Nikoll Marku. Αυτή την φορά μέσω δηλώσεων του στα αλβανικά ΜΜΕ ζητά από την Αλβανική Βουλή να εγκρίνει ένα ψήφισμα που θα καταδικάζει τις σφαγές που έκαναν οι Ελληνικές σοβινιστικές συμμορίες εναντίον του αλβανικού πληθυσμού την περίοδο από το 1914 και μετά, στα νότια της χώρας αλλά και στην Τσαμουριά.
Ο αυτοαποκαλούμενος «Αρχιεπίσκοπος» της «Ανεξάρτητης Εθνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας» επευφημεί τους ιστορικούς που αποκαλύπτουν χρήσιμα στοιχεία υπέρ της αλβανικής εθνικής ιστορίας, ενώ καταδικάζει έντονα «τη συμμετοχή ανθρώπων που ντυμένοι με τη στολή του ιερέα συμμετέχουν σε δημόσιες τελετές για την λεγόμενη Βόρεια Ήπειρο».
Μεταξύ άλλων, ο Αλβανός ψευτοπαππάς Nikoll Marku ζητά να μεταφερθούν τα κόκαλα των Ελλήνων στρατιωτών στη χώρα που ανήκουν, υποστηρίζοντας πως αυτό έχει γίνει και σε άλλες χώρες! 
Αν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που υποτίθεται πως κηρύττει τον λόγο του Θεού να βγάζει τόσο μίσος από μέσα του! Τι να πει κανείς για έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί την πίστη και τον εθνικισμό για να κάνει πολιτική και να ανέβει στα μάτια των Αλβανών α-πιστών. Ντροπή και πάλι ντροπή. Ο ψευτοπαππάς Nikoll Marku όχι μόνο δεν έχει χειροτονηθεί, αλλά και η εκκλησία που υποτίθεται πως έχει ιδρύσει δεν αναγνωρίζεται από καμία άλλη εκκλησία στον κόσμο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο απατεώνα, μεθύστακα και κλέφτη, που για λίγα χρήματα κι ένα ποτό βγαίνει και λέει ότι τον δασκαλέψουν οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.