Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σάλος από τον διάλογο Σταθά-Μητσοτάκη


Ξεκαρδιστικός διάλογος Μητσοτάκη – Σταθά με φόντο το νέο μνημόνιο.



Σταθάς: Γιατί ανεβήκατε να μας μιλήσετε, για τα 140.000 «δωράκι» που πήρατε από τη SIEMENS;

Μητσοτάκης: Αυτοί που διαμαρτύρονται απ’ έξω είναι πελάτες δική σας;

Σταθάς: Δεν ντρέπεστε να λέτε πελάτες τους πολίτες; Οι περισσότεροι είναι βαφτιστήρια δικά σου και του πατέρα σου και πρέπει να ντρέπεσαι που λές πελάτες τους πολίτες.

Μητσοτάκης: Σας παρακαλώ μην με διακόπτεται κε Σταθά.

Σταθάς: Δεν μπορεί να μιλάει για πελάτες ο κος Μητσοτάκης όταν ο πατέρας του , αυτός η αδερφή του και ο ανιψιός του, είναι δημόσιοι υπάλληλοι και κάποιοι από αυτούς επίορκοι, με την καινούργια ορολογία του κου Μανιτάκη. (απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της ΝΔ) Σταθάς: Τι σχέση έχετε εσείς που είστε οι περισσότεροι παιδιά βιοπαλαιστών και οι ίδιοι βιοπαλαιστές με κάποια «βασιλόπουλα» όπως ο εν λόγω κύριος και τι θα γυρίσετε να πείτε στους πατριώτες σας στην επαρχία;


viotianet.gr

4 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!!! ΔΕ ΡΩΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΑ;;;; ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΟΕΣΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ;;;; ΑΧ, ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΙΣ...ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!! ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ****ΠΡΟΕΔΡΟ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ το πρώην ΠΑΣΟΚ με μεταγραφή στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ ο Σταθάς δεν έχει βολέψει κανέναν.Ρε δε γαμιέστε όλοι λέω εγώ κορόϊδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χώρια ο άλλος ο βλάκας ο Μητσοτάκης που τον βγάλαν απο το ΠΙΚΠΑ και έγινε απο την μια μέρα στην άλλη βουλευτής.Αυτό που το πάτε όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.