Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

"ΣΕΙΡΙΟΣ" στην εθνική οδό :Η μισή αλήθεια σε δελτίο τύπου της αστυνομίας σχετικά με την σύλληψη απατεώνων -μικροπολητών στο προαύλιο χώρο


Άπειρες φορές, έχουμε βρεθεί στα καταστήματα "ΣΕΙΡΙΟΣ" στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Άλλες τόσες φορές έχουμε δεχθεί ισχυρές πιέσεις από τους πλανόδιους πωλητές,που λυμαίνονται τον χώρο αυτό με την ανοχή της διεύθυνσης του πολυκαταστήματος  αλλά και την με την προκλητική στάση του αστυνομικού τμήματος που υπάρχει στα μόλις 30 μέτρα από τα "ΣΕΙΡΙΟΣ".Οι διαμαρτυρίες από περαστικούς όλα αυτά τα χρόνια,είναι εντονότατες προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς κάποιοι δεν ασχολούνται με την δημόσια ασφάλεια αλλά ούτε και με τους κινδύνους που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές από τους σύγχρονους λήσταρχους των εθνικών οδών.
Και ξαφνικά χθες δημοσιεύουμε   το παρακάτω δελτίο τύπου της αστυνομίας για την σύλληψη 5 από τις εν λόγω σπείρες.
Εμείς όμως οι οδηγοί, θα ξαναπεράσουμε από το συγκεκριμένο σημείο , πλέον όχι σαν πελάτες  των καταστημάτων αυτών αλλά ως παρατηρητές για την ύπαρξη ή όχι και άλλης σπείρας. 
Να ενημερώσω ότι την επόμενη φορά θα έχω και φωτογραφικό υλικό από τον εξωτερικό χώρο των ¨ΣΕΙΡΙΟΣ¨, καθώς και φωτογραφία από την απόσταση του τοπικού αστυνομικού τμήματος!


Διαβάστε παρακάτω το χθεσινό δελτίο τύπου της αστυνομίας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί, οι οποίοι κατείχαν και διακινούσαν παράνομα αφορολόγητα κινητά τηλέφωνα και φορητούς Η/Υ τύπου tablet, στo Σχηματάρι Βοιωτίας



Κατασχέθηκαν συνολικά - 21 - κινητά τηλέφωνα (Smart - phones) και - 9 - tablets

Συνελήφθησαν, προ πενθημέρου (02-11-2012) το μεσημέρι, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 40, 31, 29, 28 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση νομοθεσίας περί φορολογίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με παράνομη πώληση ηλεκτρονικών ειδών, εντατικοποίησαν τις περιπολίες και πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους, στο πλαίσιο των οποίων, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν προ πενθημέρου τους πέντε δράστες, σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (21) κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας (Smart phones) και (9) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablets), τα οποία είχαν μέσα σε συσκευασίες που περιλάμβαναν επίσης φορτιστές, καλώδια USB και ακουστικά (Hands free).

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ερευνάται η γνησιότητα των κατασχεθέντων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.