Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ανάγκη για βοήθεια: Μάχη για την όρασή της δίνει η 4χρονη Παρασκευή




Η τετράχρονη Παρασκευή-Ευφραιμία Θεοδώρου βρίσκεται αντιμέτωπη με την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς, και πρέπει να μεταβεί άμεσα, ξανά στο εξωτερικό προκειμένου να θεραπευτεί.


Το κοριτσάκι όταν ήταν μόλις ενός έτους υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό της μάτι στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" των Αθηνών, χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Λίγους μήνες μετά εμφανίστηκε στο δεξί της μάτι καθολική αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και οι γιατροί συνέστησαν στην οικογένειά της να ταξιδεύσει στο εξωτερικό ώστε να ακολουθήσει συγκεκριμένη θεραπεία.

Πράγματι η μικρή Παρασκευή εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και την άνοιξη του 2009 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στα δυο της μάτια.

Συγκεκριμένα μετέβη στο Λος Άντζελες στο Children’s Hospital of Los Angeles- Doheny Retina Institute (Υπεύθυνος: Tomas Lee, MD), σε ένα εξειδικευμένο κέντρο παιδικών παθήσεων αμφιβληστροειδούς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της.

Η μικρή διαγνώστηκε ότι πάσχει επιπλέον και από σοβαρού βαθμού οστεοπόρωση με αποτέλεσμα την εμφάνιση συμπτωμάτων καταγμάτων για την οποία παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Η τετράχρονη σήμερα Παρασκευή-Ευφραιμία δυστυχώς δεν βλέπει, δεν μιλάει και δεν μπορεί να περπατήσει.

Τώρα πρέπει να μεταβεί δεύτερη φορά στην Αμερική για ιατρική βοήθεια, καθώς η κατάσταση της είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Το NEWS247 μίλησε με τον πατέρα της, Απόστολο Θεοδώρου, ο οποίος κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια. Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα σωτηρίας της τετράχρονης Παρασκευής, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Απόστολο Θεοδώρου στο 6979724915 ή να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στο παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA TΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133-002101-280728

ΙΒΑΝ: GR13 0140 1330 1330 0210 1280 728

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.