Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπή από λατομείο στην περιοχή Λαφυστίου Βοιωτίας



Κατασχέθηκαν πλήθος εργαλείων και ανταλλακτικών, των οποίων η αξία ανέρχεται στις – 15.000 – ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (30-07-2012) το απόγευμα στην περιοχή Λαφυστίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 37, 34 και 11 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, να κινείται σε αγροτικό δρόμο στη θέση Αγία Βαρβάρα Λαφυστίου Λιβαδειάς και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών, πλήθος εργαλείων και ανταλλακτικών τα οποία, όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από χώρο λατομείου, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.

Τα κλοπιμαία, συνολικής αξίας (15.000) ευρώ, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Από τους τρεις συλληφθέντες, ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος, μετά από προφορική εντολή Εισαγγελικού Λειτουργού, ενώ οι άλλοι δύο (37χρονος και 34χρονος) οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.