Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. για κλοπή σε οικία ηλικιωμένης στο Κόμμα Λαμίας




Αναζητούνται δύο (2) ακόμη ανήλικοι συνεργοί του

Συνελήφθη, χθες (22-07-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και δύο (2) ακόμη 15χρονων ημεδαπών συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε οικία στο Κόμμα Λαμίας.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 20:00΄ το απόγευμα, οι τρεις δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 75χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ, κοσμήματα αξίας (2.000) περίπου ευρώ και ένα χαρτονόμισμα των (20) δολαρίων Καναδά.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και ακινητοποίησαν ένα Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 30χρονος δράστης και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χαρτονόμισμα των (20) δολαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το όχημα του 30χρονου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο συνεργών του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.