Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αναζητούν απαντήσεις στο κινητό της 15χρονης

Βρέθηκε βαριά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν για μια 15χρονη και την οικογένειά της οι διακοπές στην Πάρο. Η ανήλικη βρέθηκε προχθές το βράδυ βαριά τραυματισμένη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε κωματώδη κατάσταση ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.

Για τις έρευνες έχουν κινητοποιηθεί οι Αρχές του νησιού, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβη εσπευσμένα στην Πάρο προκειμένου να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από το σημείο όπου βρέθηκε βαριά τραυματισμένη η κοπέλα.
Πιο βασικό στοιχείο είναι το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης. Από την άρση του απορρήτου αναμένουν οι αστυνομικοί να δουν τις τελευταίες κλήσεις• αν δηλαδή υπήρχε κάποια επικοινωνία το κρίσιμο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τη μητέρα και την αδελφή της έως τη στιγμή που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στα βράχια.
Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου και χθες το πρωί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για τις κακώσεις που φέρει. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα κρίνονται κρίσιμα από τους γιατρούς.
Το κορίτσι με τη μεγαλύτερη ανήλικη αδελφή της και τους γονείς τους είχαν πάει στην Πάρο πριν από τρεις ημέρες για τις διακοπές τους και φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι.
Προχθές γύρω στις 7.30 το απόγευμα η 15χρονη μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της βρίσκονταν στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Σε κάποια στιγμή η κοπέλα απομακρύνθηκε για να πάει μια βόλτα. Αργησε να επιστρέψει και η μητέρα της ανησύχησε και άρχισε να την αναζητεί. Εψαξε στη γύρω περιοχή όπου δεν βρήκε κανένα ίχνος και προχώρησε προς τα βράχια. Η αρχική της ανησυχία επιβεβαιώθηκε. Σε απόσταση περίπου 300 μέτρων αντίκρισε τη 15χρονη πεσμένη ανάμεσα στα βράχια, αιμόφυρτη και αναίσθητη.
Το στοιχείο που περιέπλεξε ιδιαίτερα την υπόθεση είναι ότι η κοπέλα ήταν ημίγυμνη - το σορτς και το κάτω μέρος του μαγιό της βρέθηκαν σε απόσταση. Διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Aθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.