Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Βουλευτής Βοιωτίας : Παράπλευρη απώλεια η κατάργηση πανεπιστημίου Λιβαδειάς (video)




Σήκωσε το γάντι των ευθυνών που του απηύθυναν όλο αυτό διάστημα για την υπόθεση του πανεπιστημιακού τμήματος της Λιβαδειάς ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας.



Ρώτησε τι έκαναν όλοι οι φορείς τόσα χρόνια για το πανεπιστήμιο και απέδωσε την απώλεια του τμήματος στις παράπλευρες απώλειες μιας μεταρρύθμισης που είναι απαραίτητη για τη χώρα.

Δείτε το video :



Στις παράπλευρες απώλειες της μεταρρύθμισης... από LAMIASTARGR

3 σχόλια:

  1. Eτσι συμβαινει οταν ο κοσμος ψηφιζει τυχοδιωκτες και καριεριστες πολιτικους που τον μισο χειμωνα τον βγαζουν στην Αραχωβα και το μισο καλοκαιρι στην Μυκονο.Τον υπολοιπο καιρο κρυβονται...Ας τον κανουμε κι αυτον την επομενη φορα ...παραπλευρη απωλεια λοιπον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα θα ακολουθησει σχολιασμος απο τον γνωστο Kostas ως ''εγκυρου'' και ''εγκριτου'' αναλυτη!Ευγε αξιος ο μισθος των βο(υ)λευτων και των...εκπροσωπων τους!!!Αριμπααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος δεν ηταν και στημ κυβερνηση επι Κωστα Καραμανλη? Αυτοι οι ανθρωποι που μας εφεραν ως εδω ,μας λενε τωρα να τους εμπιστευτουμε για να μας ''σωσουν''?Γιατι στις αλλες περιοχες οι κυβερνητικοι βουλευτες συσσωμοι απειλησαν μεχρι και ανεξαρτητοποιηση για να πετυχουν τελικα για τις περιφερειες τους αν οχι να παραμεινουν ,αλλα και να αυξησουν τα πανεπιστημιακα τους τμηματα? Η ανεπαρκεια και η αδιαφορια τους δεν γινεται να κρυβεται πισω απο λεξεις και φρασεις μιλωντας με ξυλινη γλωσσα και να μην λενε επι της ουσιας τιποτε !Ουστ παλιοαχρηστοι κηφηνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.