Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Φωκίδα:Απίστευτη αγριότητα από γυναίκα ληστή - Χτυπούσε το κεφάλι της ανήμπορης γριούλας στον τοίχο







Η 46χρονη λησταρχίνα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων, αλλά για κάποιο λόγο ήταν έξω !!!

Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι στην Άμφισσα, όταν η 46χρονη ρομά κατάφερε να μπει στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία μένει μαζί με την ανιψιά της, που όμως εκείνη την ώρα απουσίαζε.

Η 46χρονη αθίγγανη στην προσπάθειά της να μάθει που έχει το κομπόδεμα η γριούλα, παρόλο που η 85χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, της χτυπούσε στο κεφάλι στο τοίχο με απίστευτη αγριότητα και στο τέλος την έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια έκανε όλο το σπίτι άνω-κάτω και αφού πήρε 170 ευρώ τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε η ανιψιά και την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία άρχισε εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν την 46χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη λησταρχίνα είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για διακεκριμένες κλοπές και είχε προφυλακισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά όπως φαίνεται κατάφερε να βγει σύντομα για να μπορεί να συνεχίσει τις "καλές" πράξεις της.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.