Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟ

Φίλοι και φίλες του ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ


Μια ακόμη αθλητική χρονιά τελείωσε χθές δυστυχώς οχι με τον επιθυμητό τρόπο αλλά ακόμη κι οι εχθροί μας παραδέχονται ότι η ομάδα μας έγραψε ιστορία εφέτος.Στάθηκε ισάξια ανάμεσα σε ομάδες μεγάλων πόλεων με budjet εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. και πάλεψε στα ίσια κι έχασε την άνοδο για έναν βαθμό.Εμείς στην Αράχωβα δεν είμαστε μίζεροι να αρχίσουμε να λέμε πως ενώ  εμείς ματώναμε κάθε Κυριακή στα γήπεδα για να πάρουμε τη νίκη άλλοι τις τελευταίες αγωνιστικές κάνανε.. υγιεινούς περιπάτους σε σκληρές έδρες.Αυτό είναι δουλειά του αθλητικού εισαγγελέα.
Εμείς παλέψαμε μέσα στο γήπεδο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ όπως αρμόζει στην ιστορία και τη λεβεντιά του χωριού μας.
Παλέψαμε και χάσαμε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική,φτάσαμε στο τελικό κυπέλλου Βοιωτίας,και οι παιδικές μας ομάδες στις 4 καλύτερες του νομού μας.Σ αυτή την προσπάθεια είμασταν μόνοι μας .Η δημοτική αρχή μας εξαπάτησε και μένα προσωπικά, υποσχόμενη ενίσχυση που ποτέ δεν ήλθε.
Αύριο θα δώσω στην δημοσιότητα όλο το χρονικό των ψεύτικων υποσχέσεων αλλά και της περιφρόνησης προς τον σύλλογο.Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας μας ενίσχυε ...τηλεφωνικά και κανένας απο τους μεγαλοπαραγοντές της δεν πάτησε ποτέ στο γήπεδο σε έναν αγώνα..Ακόμη και δικά μας!! παιδιά που τα πήραμε απο τα αζήτητα και γίναν πρωταθλητές βγαίναν στα blogs και μας ειρωνεύονταν.Σε κάθε αγώνα είχαμε έξοδα 1000 ευρώ και κόβαμε 20 εισητήρια.ΚΙ ομως παλέψαμε απέναντι στα 1000 και στα 2000 εισητήρια.Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω τους παίκτες μας τους προπονητές μας που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα.,τον διεθνή ποδοσφαιριστη παλιό παίχτη της ομάδας μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ που ηταν κοντά μας,  τους λίγους ηρωικούς φιλάθλους που μας ακολουθούσαν παντού αλλα πάνω απ όλους τα μέλη της διοίκησης πού άλλοι ματώσανε κυριολεκτικά στην τσέπη κι άλλοι παρατάγανε τις δουλιές τους να τρέχουν..Αγαπητοί φίλοι όταν ανάλαβαμε τον Παρνασσό η ομάδα φυτοζοούσε στη Β κατηγορία σ ένα ξερό γήπεδο και τα παιδιά παίζαν στις αλάνες του χωριού.Μαζί με την προηγούμενη δημοτική αρχή φτιάξαμε ενα υπερσύγχρονο στάδιο ,η ομάδα μας ανέβηκε στην Δ εθνική ,έγινε γνωστή παντού, κι έχουμε αυτή τη στιγμή 100 παιδιά στις παιδικές μας ομάδες.Ένα πραγματικά άπιαστο ΟΝΕΙΡΟ όπως φάνταζε πριν μερικά χρόνια.Γιατί όνειρο ηταν κι αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες να δεχόμαστε δεκάδες ευχές απ όλα τα χωριά της Βοιωτίας(κι εδώ να επισημάνω ιδιάιτερα τους φίλους απο το δίστομο).Τα όνειρα όμως φίλοι κοστίζουν ακριβά.Κοστίζουν χρήματα,χρόνο,χιλιόμετρα ατελείωτα,βρισιές σε αφιλόξενες έδρες,προπηλακισμούς καμμιά φορά.Προσωπικά προσπάθησα να δώσω τα πάντα ακόμη και σε βάρος της προσωπικής μου ζωής..Δεν απογοητεύθηκα που δεν ανεβήκαμε.Απογοητεύθηκα από αυτούς που εγκατελειψαν και πρόδωσαν το ίδιο τους το χωριό.Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να κατέβω απο το καράβι να μπούν νεότεροι με πιο πολύ κουράγιο.Ισως τότε κάποιοι εκεί στη δημαρχία δουν πιο ζεστά την ομάδα
.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ..........
#ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ-ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ#

24 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ! ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΕ 4 ΥΦΑΛΟΥΣ! ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ? ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ??? ΕΛΕΟΣ...

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΕ 4 ΥΦΑΛΟΥΣ! ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ? ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ??? ΕΛΕΟΣ...

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικως εσεις οι Αραχωβιτες εχετε πολυ πλακα. Χρονια τωρα ολα κινουνται γυρω απο ενα-δυο προσωπα, ο δε φανατισμος σας για τα εν λογω προσωπα ξεπερνα καθε οριο και θυμιζει κρητικη βεντετα. Μηπως ειναι ωρα να προσγειωθειτε, να αφησετε στην ακρη τα μιση και τις εμπαθειες και να δειτε πως μπορει ο τοπος να παει μπροστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν σου αρεσει η αραχωβα ασχολησου με τους βοθρους.ξερεις εσυ φιλαρακι.των 5.33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Ανωνυμε 6:26 η Αραχωβα και οχι η αραχωβα μου αρεσει και εχω σπιτι εκει. Οι αληθειες πειραζουν αλλα οπως εγραψα πρεπει να προπαθησετε για το καλυτερο για τον τοπο που αγαπατε (και αγαπαμε οσοι επιλεξαμε για διακοπες). Η αρχηγία και διοικηση καποιου συνολου ατομων δεν ειναι βοθρος εκτος αν το περιεχομενο του βοθρου αντικαθιστα το μυαλο σου, οποτε συνεπεια αυτης της καταστασεως δεν ειναι δυνατον να αντιληφθεις την κατασταση.

      Διαγραφή
  6. Το βοιωτικο ποδοσφαιρο πενθει. Θα μας τρελανεις φιλε σταθη προσγειωσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To βοιωτικο ποδοσφαιρο δεν πενθει ακομα. Ειναι σφαλμα να γραφονται τετοια λογια. Χρειαζεται αλλαγη τακτικης και ανθρωπους ικανους. Να ασχολουνται αποκλειστικα και ΜΟΝΟ με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και οχι με αλλες δραστηριοτητες. Οι παικτες εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν. Δεν πρεπει να τους παρουμε το κεφαλι. Η διοικηση της ομαδας ομως πρεπει να ασχολειται ΜΟΝΟ με το ποδοσφαιρο. Οσοι ασχολουνται ταυτοχρονα με πανω απο μια δραστηριοτητα λογικο ειναι να μη δινει ολο το βαρος του σε αυτη και να ακολουθουν οι καταλληλες συνεπειες. Γνωριζω οτι ειναι δυσκολο αλλα οχι αδυνατο. Θεληση χρειαζεται.

      Διαγραφή
  7. 2 σχολια τα αφαιρεσα λογω ασεμνων λεξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην στεναχωριεσαι κ κ γιανελο δεν θα λειψεις απτο βοιωτικο ποδοσφαιρο. Αλλωστε ερχονται ομαδες απο πισω με μεγαλη δυναμικη να εκπροσωπήσουν την βοιωτια επαξια. Τιποτα δεν εχει τελος ολα αλλαζουν και ολοι κρινονται. Επισης θα θελα να σου πω οτι έχεις πολυ καλους παιχτες στην ομάδα σου. Προσπαθησε να τους κρατησεις γιατι τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα. Καλή συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ.ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεα στερεας, εχεις ανοιχτα τα σχολια και δεν σε απασχολει να τα φιλτραρεις λιγακι. Προσεχε γιατι υπαρχει και εισαγγελέας και δεν ειναι πολυ μακρυα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδάκια τσιμπήσατε για τα καλά! Ο Γιαννέλλος ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ επειδή σήμερα είναι πρωταπριλιά! Άντε και του χρόνου!

    Υ.Γ.: Νέα Στερεάς ΞΕΚΟΛΛΑ και βάλε όρια στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Os mellontikos paragontas omados exo na po oti oi paixtes tis araxovas tha apotelesoun to milo tis eridos Gia oles tis omades tou xronou. Gia na doume poios tha kataferei na entaksei tous perissoterous sto roster.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στοχος του κυριου Γιαννελου ειναι να φυγει για να ηγηθει στην εδρα του Δημου νεας ομαδας με τιτλο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΔΑΑ.
    Τα εχει βρει με Αντικυρα, Ασπρα Σπιτια, Διστομο .Στειρι και Αραχωβα.
    Εχει βρει και το οικονομικο πλαφον απο τον ομιλο και την coca cola.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΙ
    ΓΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕΕΕΕΕΕ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΚΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8 19 eisai tromeros. To xo akousei kai go afto kai akousa oti tha parei Kai to olimpiako stadio gia edra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΟΛΑ. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟλΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΝΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΥΓΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΡΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
    ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
    ΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ...
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΕΙΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Και ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΡΩΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΥΕΣ ... !!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ@@@Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ. ΕΧΩ ΔΗΜΗΣΙΕΥΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ? Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΟΥΤΕ ΑΓΝΑΝΤΙ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.