Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κομπότης: «Αν δεν σας ρίξω, να με… γ@μήσετε!»







Προκλητική ήταν η συμπεριφορά του Γιάννη Κομπότη μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ με τον πρόεδρο των γηπεδούχων να βρίζει, απειλώντας ότι θα προσπαθήσει να “ρίξει” την Ένωση!

Με απίστευτο τρόπο ξέσπασε ο Γιάννης Κομπότης στη λήξη του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ! Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού σε στιχομυθία που είχε με άνθρωπο της Ένωσης, φώναζε, έβριζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες…. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο Κομπότης είπε προς τον άνθρωπο της Ένωσης « δεν υπάρχετε πουθενά, γ@μιέτ@ι η ΑΕΚ» και «αν δεν σας ρίξω να με γ@μήσετε».

Όπως φαίνεται, ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών τα πήρε στο κρανίο λόγω των συνθημάτων που άκουσε από τους ΑΕΚτζήδες στο ξεκίνημα του αγώνα. Βλέπετε, οι «κιτρινόμαυροι» υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να μπούνε στο γήπεδο εξαιτίας των λιγοστών εισιτηρίων που εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ οι εξέδρες ήταν παντελώς άδειες. Στα ματς με τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου βέβαια δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα γιατί ικανοποιήθηκαν οι ανάγκες των αντίπαλων οπαδών
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.