Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ 





Μετά τον εννιάμηνο ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών, που έσπασαν οι δυνάμεις καταστολής έξω από την πύλη του εργοστασίου, την επιστράτευση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις 35 συλλήψεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας, που διαμαρτύρονταν για τις άθλιες δηλώσεις του Υπουργού, τις απειλές ενάντια στους Αγρότες στα μπλόκα και σε όποιον διεκδικεί το δίκιο του, σειρά πήραν οι Ναυτεργάτες με την εντολή επιστράτευσης από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. 

Το δόγμα « Νόμος και Τάξη » όπου δεν είναι τίποτα άλλο από εντολές της Ε.Ε., των εφοπλιστών, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου συνολικά, εφαρμόζεται για το ακόμα παραπέρα τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων για ΣΣΕ, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες , για το Ασφαλιστικό, για Υγεία, Μόρφωση, Παιδεία, έτσι ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν και να εξασφαλίσουν, ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους, τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές. 

Οι Εργάτες, οι Αυτοαπασχολούμενοι, οι Αγρότες, οι Συνταξιούχοι , οι Άνεργοι, δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, να φοβηθούν, να υποταχθούν. 

Να απαντήσουν ενιαία, στον ενιαίο πόλεμο που μας κήρυξαν. 

Σταθμός γι’ αυτό είναι η Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 20 Φλεβάρη. Να νεκρώσουν τα εργοστάσια, τα γιαπιά, τα γραφεία, τα μαγαζιά, όλοι οι χώροι δουλειάς. 

Η Απεργία να γίνει υπόθεση συνολικά της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της. 

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους Ναυτεργάτες και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα τους. 





Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.