Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βαγγέλης Λέντας: «Κλαίγανε για να μείνω»




Ο Βαγγέλης Λέντας ως γνωστόν είχε γίνει το πρόσωπο του πρωταθλήματος με τα όσα σχετικά είχαν γίνει στο Κόκκινο με παραιτήσεις διοίκησης κ.λ.π. με τις γνωστές φυσικά από κει και πέρα συνέπειες και με το Λιβαδίτη τεχνικό να παραμένει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και τώρα.



Το stereasports θέλοντας να δώσει το βήμα στον νεαρό τεχνικό τον βρήκε και δεν μας αρνήθηκε να μιλήσει για τη δικιά του θέση στα γεγονότα.

Να τι είπε αρχικά στην σχετική ερώτηση:

«Είναι αλήθεια ότι πολλοί με ρωτάνε γιατί έμεινα στην ομάδα με τόσα που έγιναν όμως αν δεν είσαι μέσα στο χορό δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει συμβεί! Έγινε μια προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους να με κρατήσουν μετά την απόλυση που μου ανακοίνωσε η προηγούμενη διοίκηση και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αρκεί να σας πω ότι με έπαιρναν τηλέφωνο παίκτες και κλαίγανε για να μείνω!

Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο! Από την στιγμή λοιπόν που όλοι αυτοί οι άνθρωποι (παράγοντες και παίκτες ακόμη και απλοί φίλαθλοι) με στηρίξανε και μου δείξανε ότι κάποια πράγματα είναι πάνω από το ποδόσφαιρο, το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ από την πλευρά μου είναι να σταθώ αρωγός στην νέα προσπάθεια που φαίνεται πάρα πολύ δύσκολη και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις!

Εσύ κάνεις ιδιαίτερη αναφορά σχετικά με το τι πιστεύει η διοίκηση;

«Ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή είμαι στην διάθεση της διοίκησης αν αυτή αποφασίσει να με αντικαταστήσει όμως κάθε φορά που φέρνω το θέμα αυτό προς συζήτηση μόνο που δεν με δέρνουν!».

Ειπώθηκε ότι υπήρξαν τότε κάποιες δικές σου «παρεμβάσεις». Έτσι είναι;

«Όσον αφορά για το αν είχα επεμβάσεις σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ώστε να ανατραπεί η πρώτη απόφαση, μόνο αστείο μπορεί να ακουστεί και τίποτα περισσότερο…Σέβομαι την κάθε απόφαση που μου ανακοινώνεται και αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν!»

Καλές οι διευκρινήσεις σας. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Και κάτι τελευταίο. Το καλοκαίρι με τις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα ανεβάσαμε πολύ τον πήχη και προσγειωθήκαμε ανώμαλα… Δεν θεωρώ κακό να βάζεις στόχους! Στόχους δεν βάζουν αυτοί που φοβούνται την αποτυχία! Στηριχτήκαμε σε παίκτες που την πρώτη τους συμμετοχή την έκαναν τον Δεκέμβριο λόγω τραυματισμών! Εδω βλέπουμε λείπει ένας παίκτης από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν ,θα τα καταφέρουμε εμείς που είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο και οι επιλογές είναι εξαρχής περιορισμένες; Συνεχίζουμε λοιπόν και εύχομαι να βγούμε νικητές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.