Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παρνασσός εύκολα 3-1




Με ηγέτη και σκόρερ τον Καλλέργη ο Παρνασσός κέρδισε εύκολα 3-1 τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Βοιωτίας. Η ομάδα της Αράχωβας (η μοναδική εκπρόσωπος της Βοιωτίας στη Δ' Εθνική και στον 7ο όμιλο) δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και η νίκη συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. 
Ο περσινός πρώτος σκόρερ της α' κατηγορίας Ανδρέας Καλλέργης ξεκίνησε και πάλι να «πυροβολεί». Πέτυχε τα δυο γκολ και γενικά έδειξε ότι και φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Νίκου Γεωργακόπουλου. Κι αν σε αυτόν προσθέσουμε τον Λουκά Καρακατσάνη (το μεταγραφικό φετινό μπαμ του Παρνασσού που δεν αγωνίστηκε) καταλαβαίνει κανείς τι επιθετικό δίδυμο θα διαθέτει η ομάδα της Αράχωβας..
Μόλις στο 15* σε σέντρα του Διβόλη ο Μίχας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ (1-0).
Στην επανάληψη το λόγο πήρε ο Καλλέργης που με δυο προσωπικά γκολ στο 60* και 68* ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με απ' ευθείας κτύπημα φάουλ του Τσοπανέλη στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ αλλά στο 10* ο Γκαλαμέλος και στο 25* ο Γκικόπουλος σημάδεψαν τα δοκάρια.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε και με δυο κόκκινες κάρτες. Στο 41* ο Τσώνης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια (δεύτερη κίτρινη) και τον ακολούθησε στο 45* ο Σταμέλος (δεύτερη κίτρινη)
Διακρίθηκαν οι Καλλέργης, Μίχας, Διβόλης, Γκικόπουλος (Παρν.) και οι Παπασταμάτης Βαγγ., Τσοπανέλης, Κουτσοδήμος (Κιθ.).

Παρνασσός: Δημητράς, Διβόλης, Μπαρκόσης, Τσώνης, Γκικόπουλος, Μαρτιναίος (79* Ξεπλάτης), Καλύβας, Καράϊ, Καλλέργης, Μίχας (65* Πέρβελης Π.), Γκαλαμέλος (46* Πέρβελης Ι.).
Κιθαιρώνας: Παπασταμάτης Ε., Παπασταμάτης Β., Σαριώτης (76* Κολλημένος), Κοβάνης (51* Δονούδης), Παπαθανασίου, Καλατζής, Κουτσοδήμος, Καραμπετιάν, Σταμέλος, Τσοπανέλης, Καλατζής (75* Φίλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.