Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ




Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

ως νυν Δήμαρχος του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, για να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Συνδυασμού μας για την διεκδίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. 
Η αγάπη για τις πόλεις στις οποίες ζούμε, οι υπάρχουσες συνθήκες διαβίωσης, ο σεβασμός για τον άνθρωπο, την ιστορία και τις παραδόσεις μας θα είναι και πάλι ο οδηγός μας.

Στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία μας, γνωρίσαμε από κοντά όλες τις ιδιαιτερότητες του νέου μας Καλλικρατικού δήμου και διαμορφώσαμε ένα σχέδιο ανάπτυξης και υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Μάρτυράς μας, τα όσα με όρεξη πετύχαμε μέχρι σήμερα δουλεύοντας νυχθημερόν κάτω από τις δυσκολίες του νέου Καλλικρατικού πλαισίου και τις πολύ ιδιαίτερες οικονομικές καταστάσεις της εποχής. Επιβιώσαμε, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε…


Τα 3,5 χρόνια της πρώτης περιόδου είναι πολύ λίγα για να αναδείξουν την επιτυχία του προγράμματός μας και να διαμορφώσουν ώριμες υπηρεσίες και διαδικασίες λειτουργίας του νέου δήμου. Δουλεύουμε…
Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και χωρίς χρονοτριβές πετύχαμε: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑοικονομικά, ΕΠΑΡΚΕΙΑ στελεχών και υπαλλήλων, και ικανές ΥΠΟΔΟΜΕΣ που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερους δήμους της χώρας μας το 2014!

Η Οργάνωση του νέου Δήμου, ο χειρισμός του Εθνικού θέματος του Διστόμου, η Αναβάθμιση του Χιονοδρομικού, ο Βιολογικός Διστόμου, το Ταχυδιυλιστήριο, η Ύδρευση της Αντίκυρας, η Αποκατάσταση των Χωματερών, το Νέο νομικό πλαίσιο για τον Παρνασσό, το Δελφικό-τοπίο και η Ψηφιακή επίγεια Τηλεόραση (digea) είναι κάποια από τα σημαντικά έργα μας που παραδόθηκαν μέχρι σήμερα!


Διαθέτουμε το ήθος, την εμπειρία, την συνέπεια και την ωριμότητα για να σταθούμε ξεκάθαρα απέναντί σας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διαμορφώσουμε υπεύθυνα την σύγχρονη νέα μας ευρύτερη κοινότητα.

Μαθαίνοντας από τα λάθη και τις δυσκολίες της πρώτης περιόδου, διαμορφώσαμε ένα καινούριο Ανεξάρτητο Συνδυασμό καθαρών, νέων και ικανών προσώπων για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…


Όλοι μαζί, δημιουργούμε το μέλλον που θέλουμε!

Με εκτίμηση,


Γιάννης Λ. Πατσαντάρας


Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας


http://www.neaprotovoulia.gr/2014/04/blog-post.html#more

7 σχόλια:

  1. Πατσαντάρα προχώρα Ολοι μαζι για εναν δημο που θα πετάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. n2see, τσίπα υπάρχει για να την βρείτε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    Α. Εγκρίνουµε την από 10-03-2014 Τεχνική Έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου.
    Β. Την απευθείας ανάθεση στην ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ∆/νση:
    ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Φ.Μ.: 056900709 και ∆.Ο.Υ.: ΛΙΒΑ∆ΕΙΑΣ, των εργασιών
    καθαρισµού των υδραυλάκων – τάφρων δεξιά και αριστερά των αγροτικών δρόµων από
    χόρτα, θάµνους και φερτά υλικά στον αγροτικό δρόµο ∆ιστόµου – Στερίου και στις περιοχές
    «Καραγιάννη Βρύση» και στον «Αγριλιό».
    Για τις παραπάνω εργασίες θα χρειασθούν :
    1. ∆έκα πέντε (15) ηµεροµίσθια για την χρήσης UNIMOG 6tn, προς 220,00 € το
    ηµεροµίσθιο.
    2. ∆έκα έξι (16) ηµεροµίσθια για την χρήσης jcb, προς 300,00 € το ηµεροµίσθιο.
    Η δαπάνη για τις παραπάνω εργασίες υπολογίζεται στο ποσό των 8.100,00 € πλέον Φ.Π.Α.
    23% 1.863,00 €, συνολικής δαπάνης 9.963,00 €.

    Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ
    ∆ΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

    Θαυμάστε το το ήθος, την εμπειρία, την συνέπεια και την ωριμότητά του......

    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%990%CE%A9%CE%A99%CE%A3-%CE%A90%CE%A7




    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννη, άσε τους μίζερους πίσω και προχώρα με τον τρόπο που πορεύτηκες μέχρι σήμερα, ανθρώπινο, δίκαιο, τίμιο. Καλή δύναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάστε την υποκρισία του ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Συνδυασμού..... που κατέβηκε με την νδ στις εκλογές στη κεδκε το 2011 και πήρε όλους ,όλους 4 σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 27 Απριλίου 2014 - 7:15 π.μ.
    και το 2010 πάλι δήλωνε οτι ειναι ανεξάρτητος και ο τίτλος του συνδυασμού που ηγείτο λεγότανε Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία!
    Ρε χουμα Ανδρεαδάκη που παει τραίνο στο Κυριάκι!!!!!!!!! Του απονέμω το Α΄ βραβείο Υποκρισίας.(δεν ειμαστε λωτοφάγοι Ανώνυμε 27 Απριλίου 2014 - 1:23 π.μ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία προχώρα ειμαστε όλοι εδώ και στηρίζουμε δυνατά Πατσαντάρα,για το ήθος την ανθρωπιά την καλοσύνη την ανωτερότητα και την ποιότητα που τον διακρίνει!!!καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.