Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Δ.Α.Α : Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ακολουθεί συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά με τον απρόσμενο θάνατο ενός συμπολίτη μας που σχετικά είχα ανεβάσει και εγώ http://neastereas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8183.html


Δίστομο, 17/4/2013








ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ



Η αέναη προσπάθεια - από καταβολής κόσμου - του ανθρώπου να συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου πέφτει πάντα στο κενό, έστω κι αν γνωρίζει ότι είναι βέβαιο πως θα συμβεί το γεγονός κάποια στιγμή σε όλους μας και πάντα μας βρίσκει απροετοίμαστους να σηκώσουμε το βάρος του χαμού του αγαπημένου μας προσώπου.

Έτσι και η είδηση του θανάτου του Θανάση Καϊλη, συνεργάτη επί σειρά ετών στον Δήμο μας, μας άφησε όλους άφωνους. Εμείς θα θυμόμαστε την προσφορά του, ως ευσυνείδητου εργαζόμενου κι ως ενεργού πολίτη του Διστόμου. Αθόρυβα και σεμνά προσέφερε και την τελευταία του ικμάδα για τον τόπο που γεννήθηκε κι ανδρώθηκε.

Εκ μέρους όλων των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κι εμού προσωπικώς θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του. 



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή φίλε Ανώνυμε!!!!! (2ε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.