Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μανδραϊκός – Παρνασσός 3-1

Αν και πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνιση στο πρωτάθλημα ο Παρνασσός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Μάνδρα από τον δυνατό εκεί Μανδραϊκό. "[more...]"Παρόλα αυτά όμως η ομάδα της Αράχοβας διεκδίκησε με ίσους όρους ότι καλύτερο μπορούσε αλλά βρέθηκε απέναντι και σε μια εχθρική διαιτησία που από την αρχή της συνάντησης έδειξε τις διαθέσεις της υπέρ των γηπεδούχων.Το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μανδραϊκός ήταν οφ’ σάϊντ ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από ανάποδο φάουλ που υπέδειξε ο διαιτητής.Πάντως οι Βοιωτοί έστω κι έτσι διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε κατόρθωσε στο 37 * να ισοφαρίσει με τον Καρακατσάνη (είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι στο 33 * με κεφαλιά του Κουσκουνά) ενώ είχε και δυο πολύ καλές στιγμές με Καρακατσάνη και Καλλέργη να πετύχει κάτι καλύτερο.
Ένα ανάποδο φάουλ όμως στο 45 * έβαλε τον Μανδραϊκό μπροστά 2-1 με κεφαλιά του Λαμπρογιώργου και μάλιστα οριακά με τη λήξη του ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο Παρνασσός τα έδωσε όλα, έπαιξε με ψυχή και πάθος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και δέχθηκε ένα τρίτο γκολ στο 76 * με σουτ του Κουσκουνά.Το πρωτάθλημα όμως για την ομάδα της Αράχοβας είναι τα δυο επόμενα παιχνίδια όπου ουσιαστικά θα παίξει την κατηγορία και τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν ο Παρνασσός θα μπορέσει να διεκδικήσει σοβαρά την παραμονή του. Πρέπει η ομάδα του Νίκου Γεωργακόπουλου να πετύχει το απόλυτο για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες…Γεωργακόπουλος Νίκος:
«Σήμερα κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Όμως από τα πρώτα λεπτά τα σφυρίγματα του διαιτητή έδειξαν ότι ότι κι αν κάναμε δεν επρόκειτο να πάρουμε τίποτα. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρό οφ σάϊντ. Καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ από ανάποδο φάουλ.Στην επανάληψη μπήκαμε με πείσμα και πολλά ψυχικά αποθέματα και διεκδικήσαμε την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε.Ελπίζω η σημερινή μας εμφάνιση να είναι οδηγός για τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια που αν τα κερδίσουμε θα μπούμε γερά στο παιχνίδι της παραμονής».


by StereaSportson 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.