Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Βαξεβάνης τώρα και σε μπλουζάκι! Ατάκες στο twitter


Φωτιά πήρε το twitter μετά την αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Αναδημοσιεύουμε μερικές χαρακτηριστικές ατάκες:

Η αθώωση Βαξεβάνη είναι χαστούκι για τους υπουργούς που έκρυβαν τη λίστα και εκείνον (ξέρει αυτός) που λύσσαξε να συλληφθεί ο Κώστας

Επειδή εγώ είμαι χωριάτης: Η αθώωση Βαξεβάνη δε σημαίνει ότι ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου είναι ένοχοι;

Αναμενόμενο ο Βαξεβάνης να κριθεί αθώος. Εδώ γίναμε ρεντίκολο παγκοσμίως μόνο από τη σύλληψη του! Φανταστείτε να τον τιμωρούσαν κιόλας!!!

Πάντως τον εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή του Βαξεβάνη, τον βλέπω να σπάει πέτρες όταν έρθει ο σύριζα στα πράγματα.

Βαξεβάνης αθώος; Asta la λίστα, baby...

Διευρύνεται η θετική εικόνα της χώρας, στο εξωτερικό! BBC και CNN στην Δίκη Βαξεβάνη.

Περί Βαξεβάνη: Πρώτα η δολοφονική ενέδρα, μετά η άδικη σύλληψη. Διαφαίνεται σύνδρομο καταδίωξης με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

Άνθρωπος "από μέσα" έδωσε την λίστα στον Βαξεβάνη "ευγενικοί" ασφαλίτες τον συνέλαβαν, "ευγενικοί" δικαστές τον αθώωσαν Βελούδινες υποθέσεις

Ο Βαξεβάνης έδωσε κόσμο για να τη βγάλει καθαρή.

είδε η μάνα μου ότι αθωώθηκε ο βαξεβάνης και έφτιαξε μια λίστα για το σουπερμαρκετ τριπλάσια του κανονικού. καημένε πατέρα.

Τι αθώος ο Βαξεβάνης;; Πλάκα κάνετε;; Δεν θα δει ξανά την μούρη του στα δελτία μεθαύριο;;;Όχι;; να δω πως θα αντέξει τώρα

Ο βαξεβάνης διόρθωσε ένα "σφάλμα" του συστήματος κοινοποιώντας ξερά ονόματα, αποσυμπίεσε (για) λίγο την οργή.Δεν θα ανοίξει ούτε 1 ρουθούνι.

Όποιος μετά την αθώωση Βαξεβάνη από το δικαστήριο δεν κατάλαβε τη διαφορά μεταξύ Χούντας και Δημοκρατίας, δεν θα την καταλάβει ποτέ.

Ο Βαξεβάνης τώρα θα βγαίνει και σε μπλουζάκι? Θα τον φάει τον Τσε!!!

Τώρα που αθωώθηκε ο Βαξεβάνης, έχουμε χούντα ή όχι;

Περιμένω ποιος θα πει πρώτος την εξυπνάδα ότι αφού αθωώθηκε ο Βαξεβάνης, μη λέτε ότι έχουμε χούντα

Οι "γερμανοτσολιάδες" όπως είπε όσους τον συνέλαβαν, ο Βαξεβάνης, μετά τον αθώωσαν; Γιατί; Κατάλαβαν ότι εν τέλει είναι συνεργός τους;

Κώστας Βαξεβάνης: "Πάλι καλά που δεν είπατε ότι σκότωσα και τον Κένεντι". ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!

«Ήρθα στη δίκη Βαξεβάνη για να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου στην ενημέρωση», είπε η Δ. Γαλάνη! Τι γρήγορα που ξεχνιούνται όλα... Τι γρήγορα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.