Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ «Αγαπώ – Προσφέρω – Ζωντανεύω τον Παρνασσό »



ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

«Αγαπώ – Προσφέρω – Ζωντανεύω τον Παρνασσό »

Το Προσκοπικό Κέντρο Δημήτριος «ΡΑΝ» Αλεξάτος» στην Περδικόβρυση Παρνασσού προσκαλεί Ανιχνεύτριες-Ανιχνευτές, Μέλη Προσκοπικών Δικτύων και Βαθμοφόρους από όλες τις Περιφερειακές Εφορείες που επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά σε εργασίες συντήρησης των κατασκευών σκαπανικής & υποδομών του Χώρου κατά την διάρκεια όλου του έτους.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό την αναβάθμιση των υφιστάμενων κατασκευών και υποδομών του Κέντρου προσφέροντας πολύτιμο έργο στην όλη εμφάνιση της Περδικόβρυσης και παράλληλα την ανάδειξη της πολύτιμης προσφοράς εθελοντικής εργασίας των ενδιαφερομένων Μελών του ΣΕΠ.

Οι σχέσεις φιλίας και αδελφοσύνης και η σύσφιξη των δεσμών των συμμετεχόντων σ’ αυτές τις δράσεις με τον χώρο και τους υπεύθυνους του Κέντρου θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το σπουδαίο έργο που έχει επιτευχθεί στην Περδικόβρυση τα τελευταία χρόνια.

Οι εργασίες αυτές θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατο-Κύριακο σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που θα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή προς τις/τους ενδιαφερομένους.


Για το σκοπό αυτό η διαχείριση του Προσκοπικού Κέντρου θα παρέχει δωρεάν στις/στους συμμετέχοντες (εφ’ όσον το επιθυμούν) :

- Ονομαστικά προπληρωμένα εισιτήρια ΟΣΕ Β’ Θέσης μετ’ επιστροφής προς και από την Αμφίκλεια από όλους τους προορισμούς που καλύπτει το δίκτυο του ΟΣΕ στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή Θεσσαλονίκη-Αθήνα σύμφωνα με τα προκαθορισμένα ωράρια του προγράμματος των τραίνων .

-Μετακινήσεις από τον Σταθμό ΟΣΕ Αμφίκλειας προς το Προσκοπικό Κέντρο Περδικόβρυση Δημήτριος «ΡΑΝ» Αλεξάτος μετ’ επιστροφής με τα οχήματα των υπευθύνων του Κέντρου είτε με προπληρωμένα ταξί της Αμφίκλειας.

-Όλα τα γεύματα (2) δυο μεσημεριανά, (1) ένα βραδυνό, (1) ένα πρωινό και (3) τρια διαλείματα με καφέ-αναψυκτικά-σνακ.

-Διανυκτέρευση στις εγκαταστασεις του Καταφυγίου «Λίλιαν Βουδούρη» ή στις εγκαταστάσεις του Καταφυγίου «ΡΑΝ» ή στις εγκαταστάσεις του «Σκιουρικού».

-Αναμνηστικά (καπέλα ή μπλουζάκια ή αναμνηστικές κονκάρδες πέτου του Κέντρου). 

Ατομικά Εφόδια Συμμετεχόντων

Προσκοπική Στολή για τις μετακινήσεις, Υπνόσακος, Ρούχα εργασίας για 2 ημέρες, γερά παπούτσια, ατομικά είδη υγιεινής, καπέλο, μπουφάν. Όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα ατομικά είδη τα προσφέρει το Κέντρο.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την συμμετοχή στη Δράση «Φίλοι του Παρνασσού»

-Υποβολή αίτησης συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή στη δράση «Φίλοι του Παρνασσού» σωστά συμπληρωμένη με πλήρη στοιχεία και απαραίτητα το σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του/της κάθε ενδιαφερομένου/μένης.

-Υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση-Έγκριση Γονέα/Κηδεμόνα ( για ανήλικες-κους) για τη συμμετοχή στη δράση «Φίλοι του Παρνασσού» η οποία θα πρέπει είτε να αποστέλλεται με ηλεκτρονικό μήνυμα πριν την πραγματοποίηση της δράσης είτε να παραδίδεται στον υπεύθυνο του Κέντρου με την άφιξη.







Οργάνωση Δράσης Φίλοι του Παρνασσού 

«Αγαπώ-Προσφέρω-Ζωντανεύω τον Παρνασσό» 

Νίκος Βαζαίος-Αρχηγός Προσκοπικού Κέντρου Δημήτριος «ΡΑΝ» Αλεξάτος 

Τηλ : 6987523262 & 2296090250 

Eπικοινωνια :




Προσοχή : οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποστέλλονται το αργότερο 7 ημέρες πριν την επιθυμητή συμμετοχή στη δράση σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site perdikovryssi-sep.gr ( Δράση Προσφοράς «Φίλοι του Παρνασσού» & κατέβασμα των αιτήσεων σε word).

http://www.perdikovryssi-sep.gr/?p=310

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.