Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17/4/2014Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θράκη ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα (Πέμπτη 17/04/2014) την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κομοτηνής τόνισε ότι «οι Έλληνες Ευρωβουλευτές πρέπει να έχουν δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει χώρος για κομματικούς τουρίστες».

Ερωτώμενος σχετικά με τη συμμετοχή του κόμματος DEB στις ευρωεκλογές του Μαΐου ξεκαθάρισε: «Σεβόμαστε απόλυτα τη Μουσουλμανική μειονότητα. Είναι Έλληνες, είναι αδέλφια μας. Από εκεί και πέρα κάθε κόμμα που συμμετέχει σε μια εκλογική αναμέτρηση πρέπει να σέβεται απόλυτα το σύνταγμα και τους νόμους του ελληνικού κράτους». Ακόμη εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του από τη Ν.Δ. και στη συνέχεια επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Από την Αλεξανδρούπολη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Θράκη, ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως όλοι όσοι βρίσκονται στην Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και το λαό ανήκουν στη μεγάλη κεντροδεξιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ μιλώντας για τη Ν.Δ. και το ενδεχόμενο αλλαγής της ονομασίας της σε Νέα Ελλάδα σημείωσε με νόημα πως: «Με αλλαγές ονομάτων και σβησίματα πυρσών, κανείς δεν κέρδισε».

Τέλος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη με επίσκεψη στον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και στο κέντρο της πόλης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,Για το Γραφείο ΤύπουΣταύρος Οραήλογλου

6973 049269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.