Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΖΟΥΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΩΣ ΤΟ 1984 ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ;
Η Simoni Renee Guerreir o Dias είναι η συγγραφέας ενός βιβλίου που ονομάζεται : «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία: Η ζωή και ο θάνατός του». Σύμφωνα με τη συγγραφέα ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 1945 όπως έχει λεχθεί αλλά έζησε ελεύθερος μέχρι το 1984 σε μια μικρή πόλη ανάμεσα Βραζιλία-Βολιβία. Μάλιστα πέθανε σε ηλικία 95 ετών.

Ειδικότερα, η συγγραφέας αναφέρει πως ο Χίτλερ έφτασε στην Αργεντινή και στην συνέχεια στην Παραγουάη πριν τελικά εγκατασταθεί στην πολιτεία του Μάτο Γκρόσο όπου και επιδόθηκε σε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού με ένα χάρτη που του είχαν δώσει οι σύμμαχοί του από το Βατικανό.

Η Simoni Renee Guerreir o Dias γράφει πως οι κάτοικοι στην μικρή πόλη Nossa Senhorado Livramento τον φώναζαν… γέρο Γερμανό. Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η παραπάνω φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε 2 χρόνια πριν τον θάνατό του εμπεριέχει τον ίδιο και τη σύντροφό του Cutinga, γεγονός το οποίο -σύμφωνα με τη θεωρία της συγγραφέως- έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πεποιθήσεις του περί άριας και σημιτικής φυλής.

Για να αποδείξει τα όσα λέει η συγγραφέας ετοιμάζεται να κάνει τεστ DNA παίρνοντας δείγμα από μια συγγενή του Χίτλερ στο Ισραήλ για να συγκρίνει τα ιατρικά αποτελέσματα με αυτά από τον σκελετό που όπως εικάζει δικός του. Είναι άραγε αλήθεια όλα όσα υποστηρίζει; Η επιστήμη θα δώσει την απάντηση της. Πάντως αν αυτή η εικασία βγει αληθινή θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στην παγκόσμια ιστορία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.