Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


ΈΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ - ΠΕΤΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ- 


Στόχος των ληστών ένα σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι - Δεν έσκασαν οι χειροβομβίδες που πέταξαν εναντίον αστυνομικών -Ο συγκεκριμένος επικίνδυνος δραπέτης εξετάζεται εάν πυροβόλησε την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια -Έχει προσαχθεί άλλο ένα άτομο ύποπτο ότι ήταν συνεργός του αλβανού φυγά


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας από τους πιο αδίστακτους και επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη μετά την απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκερ επί της οδού Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον LITA ή DREBATA ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την ώρα που οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ πάτησε κουμπί του συναγερμού και στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και κάλεσαν ενισχύσεις, αναφέροντας πως οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι.
Όταν οι δράστες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ, επιχείρησαν να φύγουν με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τις μοτοσικλέτες τους και τότε ο ένας απο τους δράστες, λίγα μέτρα παρακάτω απο το σούπερ μάρκετ, πέταξε τρεις χειροβομβίδες, οι οποίες δεν έσκασαν ευτυχώς!
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως στη μία χειροβομβίδα είχε προλάβει να βγάλει τη μισή σχεδόν περόνη.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες ο οποίος τους δήλωσε οτι ονομάζεται Λίτα. Ο Λίτα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία καθώς είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα Ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.
Μετά τη σύλληψη του επικίνδυνου δραπέτη, οι αστυνομικοί άρχισαν να "χτενίζουν" την περιοχή και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν άλλο ένα άτομο, το οποίο θεωρείται ύποπτο για συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

vimaiteas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.