Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Νέο βίντεο από την απόπειρα απόδρασης του ΒλαστούΈνα νέο συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε καρέ καρέ την πτήση του ελικοπτέρου με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο βαρυποινίτης από τις φυλακές Τρικάλων.
Η πτήση διαρκεί περίπου 10 λεπτά και η κάμερα έχει καταγράψει όλες τις φορές που προσπάθησε να προσεγγίσει στο προαύλιο των φυλακών όπου περίμενε ο Βλαστός .
Το ελικόπτερο εμφανίζεται αιφνίδια πάνω από τις φυλακές και κατευθύνεται στο προαύλιο των φυλακών, όπου βρίσκεται ο Βλαστός μαζί με άλλους κρατούμενους. Το ελικόπτερο χάνεται από την εικόνα ακριβώς στο σημείο που επιχειρείται η αποτυχημένη προσπάθεια του Βλαστού να ανέβει στην ανεμόσκαλα.
Ωστόσό, όχι απλά δεν φεύγει αλλά επιστρέφει αρκετές φορές ακόμη. Οι πιλότοι- όμηροι των ενόπλων δέχονται εντολές να ξαναπροσεγγίσουν παρά το γεγονός ότι στις φυλακές ήδη έχει σημάνει συναγερμός.
Κάνει ξανά κύκλους πάνω από το προαύλιο των φυλακών προσπαθώντας να εντοπίσει τον Βλαστό που ωστόσο από την πτώση του έχει τραυματισθεί και μεταφέρεται από τους συγκρατούμενους του στο εσωτερικό των φυλακών.
Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπουν το σχέδιο τους. Συνεχίζουν να πετούν προσπαθώντας να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν και να παραλάβουν τον Βλαστό από κάποιο άλλο σημείο.
Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ήδη ο καταιγισμός πυροβολισμών από την πλευρά των σωφρονιστικών υπαλλήλων.Οι συνεργάτες του Βλαστού βγάζουν τα όπλα τους και ανταποδίδουν τα πυρά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που στοχεύουν το ελικόπτερο.
Στις φυλακές ακολουθεί πανδαιμόνιο. Τα πυρά και από τις δύο πλευρές έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους άλλους κρατούμενους που σπεύδουν να κρυφτούν όπου βρουν.


Δείτε το βίντεοΠηγή: nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.