Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Λιβαδειά : Νέφτι σε μπουκάλι νερού παίχτη της Α.Ε.Λ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΝΕΦΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ…
Ένα απίστευτο γεγονός που φθάνει τα όρια της παράνοιας συνέβη στον Τάσο Δημητριάδη. Απόψε το απόγευμα μετά την προπόνηση της Α.Ε.Λ. στο Κλειστό ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας της Λιβαδειάς άνοιξε το ψυγείο και πήρε το μπουκάλι του για να πιει νερό. Και πίνοντας διαπιστώθηκε οτι στο νερό είχε αναμιχθεί νέφτι. Αλλά ήδη ο Δημητριάδης είχε ρουφήξει κάποια ποσότητα. Μέχρι αυτή την ώρα ο παίκτης με τη συνδρομή γιατρών μάλλον ξεπερνάει οτι πιο τραγικό θα μπορούσε να συμβεί αλλά και για προληπτικούς λόγους ίσως μεταφερθεί και στην Αθήνα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες και σίγουρα είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να ερευνηθεί και αστυνομικά και δικαστικά. Διότι δεν μπορεί ξαφνικά το νερό να έγινε νέφτι στο μπουκάλι. Κάποιοι ή κάποιος έβαλαν το χέρι τους για να γίνει κάτι τέτοιο. Και μάλιστα στο συγκεκριμένο μπουκάλι που είχε το νούμερο (15) του Τάσου Δημητριάδη. Και θα πρέπει σίγουρα να γίνει σε βάθος έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος.

Γιατί το γεγονός μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Να πούμε οτι το ψυγείο της ΑΕΛ στο Κλειστό ήταν κλειδωμένο και η ομάδα μετά τον αγώνα της Κυριακής πήγε σήμερα για πρώτη μέρα να κάνει προπόνηση και μετά έγινε αυτό που αναφέραμε. Βέβαια έτσι πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στο Κλειστό μόνο ευθύνη δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον υπάλληλο αν είδε ή δεν είδε κάτι.

Θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Θα παραμένουν αναρτημένα, εφ' όσον είναι κόσμια.